Ζώδια και αστέρια: Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο πρώην άσσος των γηπέδων τώρα και… ταξιτζής!

Εύγε! Μπορεί σαν Ταύρος να μην ξεκουνάει εύκολα όμως, για χάρη της οικογένειας, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι κάνει και τον ταξιτζή!

Ζώδια και αστέρια: Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο πρώην άσσος των γηπέδων τώρα και… ταξιτζής!

Όχι, δεν θα τον βρεις στους δρόμους του Λονδίνου πηγαίνοντας κάποιο ταξιδάκι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε θα δεις κάποια φίρμα «ταξί» με το brand name «David Beckam».

Ο όμορφος Ταύρος, πέρα από ένας γοητευτικός άνδρας και σύζυγος της επίσης διάσημης Βικτόριας Μπέκαμ είναι και μπαμπάς. Μάλιστα, με κυβερνήτη του 5ου οίκου (παιδιά) την Αφροδίτη στους Διδύμους (πολλαπλότητα) είναι μπαμπάς, παρακαλώ,...4 παιδιών!
Συγχρόνως, έχει ωροσκόπο στον τρυφερό Καρκίνο, δηλαδή άνθρωπος που αγαπά και θέλει την οικογένεια.

Και, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια ups and downs στο σπιτικό του, αφού η Σελήνη που κυβερνά τον ωροσκόπο του είναι στον Υδροχόο που δείχνει κατά καιρούς ανατροπές... δεδομένων, πάλι εξακολουθεί όχι μόνο να αγαπά τα παιδιά του αλλά να κάνει και για αυτά θυσίες.
Τουλάχιστον έτσι δείχνει η παρουσία της Αφροδίτης και εξουσιαστή του τομέα των παιδιών στον ωροσκόπιο του στον 12ο οίκο (προσφορές, παραχωρήσεις προς όφελος των άλλων).

Με τον διελαύνοντα Κρόνο (ευθύνες) να διελαύνει τον 5ο οίκο του (παιδιά) ο πρώην άσσος των γηπέδων έχει αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις τα τελευταία χρόνια και, όπως αποκάλυψε, παρ' όλο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, συνεχίζει να είναι πολυάσχολος εξαιτίας των παιδιών, που για τη χάρη τους έχει γίνει... ταξιτζής!

«Έχω γίνει ταξιτζής. Από τις 7:30 το πρωί κάνω στάσεις σε τέσσερα διαφορετικά σχολεία. Στη συνέχεια τα παιδιά έχουν κι άλλες υποχρεώσεις. Τελειώνουν στις 21:30 το βράδυ! Αλλά για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει».

Αν είσαι και εσύ γονιός με παιδιά, σίγουρα τον νιώθεις! Είναι και η Σελήνη σήμερα και τρείς πλανήτες (Ποσειδώνας, Αφροδίτη, Άρης) αυτόν τον καιρό σε υδάτινα ζώδια και συναισθηματικά κατανοείς ότι και αν είσαι όμορφος, διάσημος και πλούσιος, καλή ώρα όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ,όταν είσαι γονιός αυτά δεν μετράνε και χάρη των παιδιών σου θα κάνεις και... τον ταξιτζή! Εύγε Μπέκαμ!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved