Ζώδια και αστέρια: Δέσποινα Μοιραράκη: «Μου έπεσαν τα μαλλιά από τη στεναχώρια»

Τις άγνωστες δυσκολίες, εξαιτίας των οποίων της έπεσαν τα μαλλιά, αποκάλυψε η Ταυρίνα επιχειρηματίας!

Ζώδια και αστέρια: Δέσποινα Μοιραράκη: «Μου έπεσαν τα μαλλιά από τη στεναχώρια»

Η βασίλισσα της «μπουχάρας» είναι Ταυρίνα! Η ηλικία της δεν είναι γνωστή αλλά, γνωρίζοντας ότι είναι γεννημένη την Πρωτομαγιά, ο Ήλιος της είναι στον σταθερό, ρεαλιστικό, εργατικό και ευχάριστο Ταύρο και μάλιστα κοντά στην 10η μοίρα.

Σε αυτή τη μοίρα βρίσκεται και ο διελαύνων ανάδρομος Ερμής (νέα για γεγονότα τα οποία έχουν γίνει) στον Υδροχόο (που σοκάρουν) ο οποίος αυτές τις ημέρες κάνει όψη τετράγωνου με τον Ήλιο της (σε σχέση με προσωπικά, επαγγελματικά) στον Ταύρο (και οικονομικά θέματα).

Υπό αυτές τις αστρολογικές επιρροές η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έδωσε μια συνέντευξη στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς βιώνει τα τελευταία χρόνια.

«Τα 3-4 χρόνια της κρίσης βασανίστηκα πολύ στη δουλειά μου. Επειδή πουλάω ένα είδος πολυτελείας υπήρχαν μέρες που η πόρτα του μαγαζιού δεν άνοιγε καν. Με έσωσε το brand name Μοιραράκη που αν ήθελε κάποιος να αγοράσει έστω κι ένα χαλί θα ερχόταν σ' εμένα γιατί ήξερε τι θα πάρει. Επεκτάθηκα στα Βαλκάνια για να μείνει η επιχείρηση ζωντανή. Με στήριξε πολύ ο άντρας μου, στα δύσκολα ήταν ψύχραιμος, δεν έχει απαιτήσεις, με έμαθε να επιβιώνω, μπορεί να τρώγαμε δύο μέρες φακές στο σπίτι! Είναι η παιδεία και η εκπαίδευση που έχει ως στρατιωτικός. Όταν ήθελα να κάνω κάτι με στήριζε και μου έλεγε "κερδίσαμε άλλη μία μάχη". Σιγά-σιγά κερδίζεται ο πόλεμος. Υπήρχαν στιγμές που εγώ δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Αυτό δεν το έμαθε ποτέ κανείς, ούτε τα παιδιά μου. Εγώ είχα τα δικά μου καταστήματα, τα δικά μου εμπορεύματα και με την κρίση δεν είχα απώλειες αλλά δεν σου δίνει το χαλί να φας, ούτε το ακίνητο, όλοι το ξέρουμε αυτό. Μου έπεσαν τα μαλλιά μου από τη στενοχώρια -και τώρα το λέω σ' εσένα πρώτη φορά-, δεν είναι όλα ρόδινα, όλοι περνάμε δυσκολίες, σημασία έχει να στέκεσαι στα πόδια σου και να παλεύεις» εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, η επίμονη Ταυρίνα είπε πως, αν θα έδινε έναν συγκεκριμένο τίτλο στη ζωή της, αυτός θα ήταν «Ένας διαρκής αγώνας».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved