Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 30/1 έως και 1/2

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Θέλεις να κάνεις δουλειές που πιθανόν να έχεις αφήσει πίσω με τα διάφορα που σε απασχολούσαν αυτές τις ημέρες αλλά γενικά αυτό το διάστημα έχεις ένα κλείσιμο και δεν μπορείς να ασχοληθείς με πολλά γιατί δεν είσαι συγκεντρωμένος/η. Όμως σήμερα έχει μια εικόνα μπροστά σου και θα τρέξεις για διάφορες υποχρεώσεις να τις τελειώσεις. Από το Σάββατο και μετά θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα θέματα του σπιτιού σου και μαζί με αυτά και της οικογένειας σου. Ο λόγος είναι ότι έχεις κάποιες δυσκολίες τρέχουσες και προσπαθείς με κάθε τρόπο να τις ξεπεράσεις. Για αυτό θα ασχοληθείς περισσότερο με το χώρο σου και πώς να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα περισσότερο ζεστή και οικεία.

Ταύρος

Θέλεις να μοιράζεσαι πράγματα και να μιλάς περισσότερο. Θα δοκιμάσεις να σταθείς απέναντι σε μια δυσκολία που έχεις εδώ και καιρό και πρέπει να την αντιμετωπίσεις μέσα από διάλογο, κυρίως με συγγενικά σου πρόσωπα. Μάλλον θα τα καταφέρεις να κάνεις την ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη και θα δικαιωθείς για κάποιες επιλογές σου που ήδη έχουν αυτή την στιγμή δείχνουν κατάλληλες. Η ομόνοια, η αγάπη και το μήνυμα της ενότητας αν είσαι γεννημένος/η το πρώτο δεκαήμερο θα σε συνεπάρει και δεν θέλεις με τίποτε για κάποια περιουσιακά θέματα να χαλάσεις την καρδιά σου. Από το Σάββατο και μετά θα προσδιορίσεις περισσότερο κάποια οικογενειακά ζητήματα που θέλεις να λυθούν και θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα σου δίνει την άνεση να χειριστείς πολύ καλά το λόγο και γενικά την επικοινωνία. Για αυτό θα βρεθείς με κόσμο που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Πάντως θα είναι μια γεμάτη ημέρα που θα σε καλύψει πλήρως. Από το Σάββατο και μετά θα έχεις τις κλειστές σου γιατί θα γίνεις περισσότερο ευαίσθητος/η και γενικά θα είσαι σε μια φάση που θέλεις να συμμαζέψεις κάπως όλα τα πράγματα που έχεις αφήσει γιατί θα βιώσεις κάποιες εσωτερικές συναισθηματικές καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σε κάνουν περισσότερο διστακτικό/η ή προσεκτικό/η σε όλα τα ζητήματά σου. Κυρίως με τον Αιγόκερω θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα καταλάβεις πιο εύκολα αυτά που λέει και που θέλει.

Καρκίνος

Έχεις κάποιες συγκεκριμένες ιδέες οι οποίες σε βελτιώνουν εσωτερικά χωρίς όμως να είναι εύκολο γιατί πολλά πράγματα αλλάζουν. Όμως το βλέπεις ότι έστω και έτσι θα πρέπει να έχεις ένα αέρα ελευθερίας γιατί αλλιώς θα δεσμευτείς πάρα πολύ. Από το Σάββατο όμως και μετά θα είσαι πιο πολύ ο εαυτός σου και παρόλο που υπάρχουν πολλές αντιξοότητες θα σου βγαίνουν τα πράγματα πιο εύκολα γιατί η έκφρασή σου θα είναι δυναμική. Αλλά, θα υπάρχει και ένα ανικανοποίητο κομμάτι το οποίο πάντα σε βάζει σε έρευνα. Ο πειραματισμός αυτή την περίοδο είναι αναγκαίος.

Λέων

Θα βρεθείς με πολλά άτομα και τουλάχιστον για σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να απλωθείς σε πολλά θέματα γιατί περιμένεις να βρεθούν οι ευκαιρίες να δράσεις με ένα δικό σου τρόπο. Ίσως μερικές φορές εξαιτίας του χαρακτήρα σου να νιώθεις καθήλωση και να μην μπορείς εύκολα να δράσεις. Τώρα πρέπει να προσέξεις να βάλεις τα όρια σου, κυρίως σε οικονομικά θέματα γιατί πιθανόν άλλα περιμένεις και άλλα να γίνουν. Από το Σάββατο θα είσαι πιο πολύ στις κλειστές σου και δεν θα αφήσεις να εισβάλει κανένας μέσα στην μοναχικότητά σου αν έτσι νιώθεις. Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις πιθανόν να σε τραβήξουν προς τα κάτω αλλά με τον Καρκίνο λόγω κάποιων θεμάτων θα έρθεις πολύ κοντά.

Παρθένος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να μιλήσεις και να εκφραστείς χωρίς να φοβάσαι και χωρίς να νιώθεις ότι κάποιος πάει να σε εγκλωβίσει κυρίως όμως θα έρθεις σε κόντρα με τον εαυτό σου που σε περιορίζει σε πολλά «πρέπει» και «γιατί». Απέναντι στους άλλους νιώθεις ότι παραδίνεσαι και για αυτό θα ήταν καλύτερο να έχεις μέσα σου μεγαλύτερη ελευθερία ώστε να μπορέσεις να το διαχειριστείς με τρόπο περισσότερο διαλλακτικό. Κυρίως η στενή σου σχέση σε κάνει και νιώθεις περίεργα γατί με τον τρόπο της σου επιβάλλει κάποιες καταστάσεις. Ευτυχώς θα αναπνεύσεις από το Σάββατο και μετά και θα περάσεις πολύ καλά αφού θα έχεις και ερωτικές ευκαιρίες ή οικογενειακή συγκέντρωση η οποία θα σου ομορφύνει την ζωή.

Ζυγός

sunastria

Έχεις κάποιες ευκαιρίες να βρεθείς με πολύ κόσμο και πάνω από όλα να ερωτοτροπήσεις. Επειδή θα παίζεις σε πολλά μέτωπα ίσως να βρεθείς και με άτομα που δεν γνωρίζει πολύ καλά. Το πιο σημαντικό για σένα αυτή την περίοδο είναι να μπορείς να κρατάς τις ισορροπίες και να μην χάνεις το πρόγραμμά σου. Από το Σάββατο θα έχεις μια περίεργη συναισθηματική ευαισθησία σχετικά με το σπίτι ή τους δικούς σου ανθρώπους που πιθανόν να νιώσεις ότι έχεις παραμελήσει. Ίσως να βρεθείς σε μια αντιπαράθεση με κάποια πρόσωπα που θα τα θεωρήσεις υπερβολικά ευαίσθητα γιατί εσύ δεν έχεις τέτοια κωλύματα. Ο Καρκίνος ή ο Αιγόκερως θα είναι μπροστά σου αλλά με προβλήματα που πρέπει οπωσδήποτε να δεις προσεκτικά και να τα λύσεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις την ευθύτητα να μιλήσεις ανοικτά και να πεις αυτά που νιώθεις απέναντι σε κάποια άτομα που πιστεύεις ότι σε καταπιέζουν. Από αύριο θα γίνεις αναγκαστικά πιο κλειστός/η και μαζεμένος/η γιατί θα υπερισχύσει περισσότερο το συναίσθημα και οι δικές σου προσωπικές ευθύνες. Οπότε θα αναγκαστείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην διατροφή που θέλεις να αλλάξεις ή στο σπίτι που οπωσδήποτε θέλει την φροντίδα σου. Αυτή η διάθεση έχεις βαθιά μέσα σου και σε κάνει να μην συμβιβάζεσαι με τα πολλά «πρέπει» μπορεί να προέρχεται από ένα κομμάτι σου που δεν το έχεις ψάξει οπότε καλό είναι σιγά σιγά να το ανακαλύψεις για να βάλεις όλο το δυναμικό σου σε εγρήγορση.

Τοξότης

Από την μια υπάρχουν κάποιες συνθήκες που σου αρέσουν και από την άλλη πλευρά υπάρχει η πλευρά σου που παραμένεις τελείως αδρανής κι εσύ είσαι στην μέση διχασμένος/η. Από την μια θέλεις να δραστηριοποιηθείς και από την άλλη να κάτσεις στο σπίτι ή μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή και να μην κάνεις τίποτε. Αυτή την αντίφαση την έχεις πάντα μέσα σου αλλά τώρα μπορεί να έχει διογκωθεί. Για αυτό να προσπαθήσεις αυτό τον καιρό να είσαι σε μια πιο ισορροπημένη φάση γιατί αλλιώς θα δικαιώσεις και τις αρνητικές σου σκέψεις. Τα συναισθήματα που χρειάζεται να διαχειριστείς το Σάββατο μπορεί να σε πονάνε γιατί θα σου φέρνουν αναμνήσεις που ίσως να μην πρέπει να ανασύρεις από την καρδιά σου. Φρόντισε αν μπορείς να βρεθείς με φίλους και κόσμο για να ξεχάσεις αυτό που σε ενοχλεί.

Αιγόκερως

Δεν είσαι και πολύ εστιασμένος/η σε θέματα που σε ενδιαφέρουν για αυτό θα έχεις μια ελαφρά ανησυχία για το αν πετύχεις ακόμα και τα απλά που γνωρίζεις πολύ καλά. Πιθανόν να χρειάζεσαι ένα καινούργιο ενδιαφέρον να σε ταρακουνήσει γιατί σε έχει κουράσει η καθημερινότητα σου η οποία έχει καταντήσει ρουτίνα. Επειδή σου είναι δύσκολο να έχεις ανοικτή επικοινωνία με όλα τα άτομα και μπορεί να σου ζητείται από την δουλειά σου, καλύτερα να προσπαθείς και να μην κατεβάζεις τα ρολά. Από το Σάββατο και μετά θα είσαι σε ένα περιβάλλον που θα είναι πιο κοντά σου οπότε θα περάσεις καλύτερα, όμως με τα πολύ δικά σου άτομα με τα οποία νιώθεις οικειότητα. Με τον Καρκίνο έχετε κάτι κοινό που σας δένει. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δεις τα επαγγελματικά σου να έχουν μια διαφορετική προοπτική..

Υδροχόος

Κάνεις έντονες σκέψεις αν τελικά θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάποια πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν ή να προσπαθήσεις να εισχωρήσεις σε αυτό που σου είναι κάπως αδιάφορο μήπως τελικά μπορεί να μάθεις και κάτι. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για σένα γιατί πιστεύεις ότι αν κάνεις την διαφορά θα είναι αυτό που θα σε συγκινήσει και θα σε βγάλει από το τέλμα. Με τον Καρκίνο γίνονται φιλότιμες προσπάθειες να έρθεις κοντά και μάλιστα έχεις ρίξει αρκετό νερό στο κρασί σου. Όμως θα δικαιωθείς γιατί θα μάθεις να διαχειρίζεσαι όλων των ειδών τις εμπειρίες και θα νιώσεις μια μεγαλύτερη δύναμη σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια κατάσταση που θέλουν ένα μέρος φαντασίας και ένα μέρος δράσης, οπότε αν τα συνδυάσεις θα πετύχεις το ζητούμενο.

Ιχθύες

Θέλεις να επικεντρωθείς στα δικά σου θέματα και αυτό είναι κάτι πολύ καλό για σένα γιατί επιτέλους έχεις ένα στόχο πολύ σημαντικό. Όμως σήμερα πιθανόν να επηρεαστείς από τους γύρω σου και επειδή θα βρεθείς με πολλούς, θα συμφωνήσεις για να μην στεναχωρήσεις κανένα. Ευτυχώς από το Σάββατο και μετά θα δείξεις καλύτερα δείγματα προς τον εαυτό σου γιατί θα είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η στα δικά σου και τότε θα μπορέσεις επιτέλους να μαζέψεις το μυαλό σου για να μην τρέχει από εδώ και από εκεί. Το καλό είναι ότι θέλεις να ξεφύγεις από την καταπίεση κάποιων ατόμων οπότε θα τους πεις ανοικτά τι ακριβώς επιθυμείς. Με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο θα κάνεις καλύτερες κουβέντες και θα υπάρξει μεγάλη οικειότητα που βοηθάει και στην φιλία αλλά γενικότερα στις σχέσεις σας.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved