Ζώδια και αστέρια: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις Μακρόπουλου

Οι Έλληνες εργάζονται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, ο Νίκος Μακρόπουλος όμως, λέγοντας τη γνώμη του ανοιχτά στην αλβανική τηλεόραση υποστήριξε ότι είναι... τεμπέληδες.

Ζώδια και αστέρια: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις Μακρόπουλου

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει η... προκλητική δήλωση! Χωρίς αιδώ, βλέπεις, ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί, ώστε ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του!

Και από τις 21/1 που ο Ερμής πάτησε ανάδρομος, δεν φτάνουν όσα λέγονται στο παρόν, έρχονται στο φως και όσο απίστευτα έχουν λεχθεί στο παρελθόν!

Το «περσινά ξινά σταφύλια» όμως δεν ισχύει! Κι αυτό γιατί ο κυβερνήτης του Υδροχόου που βρίσκεται αυτή την περίοδο ο ανάδρομος (παρελθοντικά) Ερμής (λεγόμενα), ο Ουρανός (προκαλούν αντιδράσεις) είναι στον Κριό (γεμάτες θυμό) δείχνει ότι αυτά ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι!

Κάπως έτσι, θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα λόγια του Νίκου Μακρόπουλου που αποκαλεί τους Έλληνες «τεμπέληδες» σε συνέντευξη που έδωσε τον Μάρτιο του 2014 σε εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης!

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (...)» είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και εν συνεχεία ξεκίνησε ο εξής διάλογος:

Αλβανός παρουσιαστής: -Το πιστεύετε αυτό;
Νίκος Μακρόπουλος: -Ναι το πιστεύω.
Αλβανός παρουσιαστής: -Το καφεδάκι, το φραπεδάκι...
Νίκος Μακρόπουλος: -Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο... Μα γι αυτό και την πληρώσαμε

Μάλλον, ο Νίκος Μακρόπουλος δεν ήξερε ότι είναι μύθος ότι είναι τεμπέληδες οι εργαζόμενοι του ευρωπαϊκού νότου και ίσως να μην είναι ο μόνος.
Οι Έλληνες εργάζονται κατά μέσο όρο 42 ώρες εβδομαδιαίως, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον Ευρωπαίο πολίτη, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα το 2009, ενώ από τα στοιχεία του ΟΟΣΑ προκύπτει ότι οι Έλληνες είναι πρώτοι στην Ευρώπη και τρίτοι στον κόσμο σε εργατοώρες.

Ο Ερμής στον Υδροχόο δίνει ευκαιρίες για αποκαλύψεις στοιχειών και ερευνών αλλά και ...αποστομωτικές απαντήσεις!

Δείτε το βίντεο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved