Ζώδια και αστέρια: Κι όμως! Ελέω Ποσειδώνα, η Γκουίνεθ Πάλτροου άφησε μουστάκι!

Δεν θέλει και πολύ να σου τη «σβουρίξει» μετά από ένα χωρισμό και να κάνεις τα πιο τρελά πράγματα. Με μουστάκι εμφανίστηκε η αμερικανίδα ηθοποιός αφήνοντας τους πάντες... άφωνους!

Ζώδια και αστέρια: Κι όμως! Ελέω Ποσειδώνα, η Γκουίνεθ Πάλτροου άφησε μουστάκι!


Το 2014 η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (τέλος, προβλήματα που σιγόβραζαν) σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή της, κυβερνήτη του 7ου (γάμος) χώρισε με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Κρις Μάρτιν.

Αυτές τις ημέρες, με τον Ερμή (νέα) στον Υδροχόο (που ξαφνιάζουν) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό της (δημοσιότητα), η είδηση πως η Γκουίνεθ Πάλτροου άφησε μουστάκι άλλους τους σόκαρε και άλλους τους έκανε να αναρωτιούνται... αν το 'χασε!

Η αλήθεια είναι πως, με τον πλανήτη της πλάνης από διέλευση τον Ποσειδώνα, ήδη από πέρσι να ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Ωροσκόπου (στους Ιχθύες) με τον Ποσειδώνα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική της φάση. Το θετικό όμως είναι ότι ως ηθοποιός μπορεί να διοχετεύει δημιουργικά και την «περίεργη» διάθεσή της και έτσι συμμετέχει σε μια τρελή κωμωδία με τον Τζόνι Ντεπ... «Ο Κύριος Μόρντκαΐ».

paltro1-400x460dsdsds

Η ταινία κάνει πρεμιέρα μέσα τον Ιανουάριο και για χάρη της η διάσημη ξανθιά ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί... με μουστάκι!

Αξιοποιώντας έτσι, στο μάξιμουμ, την ενεργοποίηση της γενέθλιας συνόδου Ερμή – Ουρανού από τον διελαύνοντα κοινωνικό και εκκεντρικό Ερμή στον Υδροχόο που ευνοεί τα μάλλα τη φυσική προδιάθεση του ωροσκοπίου της να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved