Ζώδια και αστέρια: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η γάτα, ο Άντονι Χόπκινς και ο Χάνιμπαλ!

Δεν πάει το μυαλό σου τι αποκάλυψε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τον διάσημο ηθοποιό Άντονι Χόπκινς!

Ζώδια και αστέρια: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η γάτα, ο Άντονι Χόπκινς και ο Χάνιμπαλ!

Στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Αργά» βρέθηκε καλεσμένος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Ο δημοσιογράφος, όπως προστάζει ο διελαύνων Ερμής στον Υδροχόο που δεν αγαπά τα ίδια και τα ίδια αλλά λεγόμενα που έχουν κάτι καινούργιο ή απρόσμενο να αποκαλύψουν, φανέρωσε άγνωστα στοιχεία από τη συνάντησή του με τον διάσημο και πολυβραβευμένο ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου Άντονι Χόπκινς.

«Την πρώτη φορά που τον είδα, ήταν για τη "Σιωπή των Αμνών" και μου είχε πει ότι τον τρόπο που έπαιζε, δεν τον εμπνεύστηκε από τους ανθρώπους, αλλά από τις γάτες. Τον «Χάνιμπαλ» τον εμπνεύστηκε από τις γάτες που κοιτάνε, ανοίγουν τα μάτια και ορμάνε χωρίς να το καταλάβεις» είπε ο Θοθωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Κοιτάζοντας τον αστρολογικό χάρτη του ηθοποιού, του οποίου αναμφίβολα μία από τις μεγάλες του ενσαρκώσεις ήταν αυτή του τρομακτικού Χάνιμπαλ Λέκτερ, παρατηρούμε ότι ο Ερμής του είναι στον 12ο οίκο, δείχνοντας ότι ο νους του μπορεί να ψάξει εκεί που οι άλλοι ούτε μπορούν να φανταστούν, σε θετική όψη με τον Ουρανό, κι έτσι να ξεχωρίσει. Η ικανότητά του βέβαια να εμπνέεται από την σκοτεινή πλευρά πραγμάτων ή όντων και καταστάσεων που βρίσκονται στην κυριαρχία του ενστίκτου του υποδηλώνει εντόνως η παρουσία του γενέθλιου Ποσειδώνα του στον 8ο οίκο.

Επίσης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε ότι κατά τη γνώμη του ο Άντονι Χόπκινς, αν και έπαιξε στην συγκεκριμένη ταινία μόλις 20 λεπτά, έδινε την εντύπωση ότι έπαιζε σε όλο το έργο τονίζοντας: «ήταν τόσο επιβλητικός και υποβλητικός ταυτόχρονα» χάρισμα που η παρουσία του ισχυρού Πλούτωνα (μαγνητισμός, φόβος, κυριαρχία, καθήλωση) στον 7ο οίκο του (οι άλλοι) δείχνει ότι είναι πράγματι μέρος της έντονης προσωπικότητάς του.

Τέλος, ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε για την πρώτη τους γνωριμία: «Πάω εγώ ψαρωμένος και του λέω: "Σερ Άντονι" και μου λέει: "Τόνι παρακαλώ"» ενώ τόνισε: «Και μετά λες: "Οι δικοί μας εδώ γιατί μόλις κάτι κάνουν, σου λένε σας παρακαλώ στον πληθυντικό"».

Αν και Αιγόκερως ο Άντονι Χόπκινς δηλαδή σοβαρός και μετρημένος ο διάσημος ηθοποιός με τον Δία (ευπροσηγορία) στον Υδροχόο (σπάζοντας τους τύπους) στον 1ο οίκο (πρώτη εντύπωση) είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πώς να κάνει τους άλλους να νιώθουν άνετα με το πρόσωπό του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved