Ζώδια και αστέρια: Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Είχα σχέση με bisexual στο παρελθόν χωρίς να το ξέρω»

«Μου το είπε κοινός γνωστός για να χωρίσω» αποκάλυψε η Μαριλένα Παναγιωτόπουλού μιλώντας για προηγούμενη σχέση της με bisexual.

Ζώδια και αστέρια: Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Είχα σχέση με bisexual στο παρελθόν χωρίς να το ξέρω»

Με τον διελαύνοντα Ερμή στον Υδροχόο η σκέψη λειτουργεί πολύ γρήγορα ή/και χωρίς κανόνες, πρέπει και μη. Κι έτσι, αυτόν τον καιρό, σε πρώτο πλάνο έρχονται λεγόμενα και γραφόμενα που σοκάρουν ή ξαφνιάζουν, πάνε κόντρα σε ό,τι ίσχυε μέχρι πρότινος και φέρνουν στο φως της δημοσιότητας αλήθειες και αποκαλύψεις.

Συγχρόνως, αυτές τις ημέρες ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη που, εκτός από τα οικονομικά, συμβολίζει και τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Αυτό κατά συνέπεια, ευνοεί αυτό το χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστά, αναφορικά με σχέσεις, γεγονότα που είτε είναι δυσάρεστα ή ευχάριστα είτε σοβαρά ή ανάλαφρα, αλλά ένα σοκ, μια έκπληξη, ένα ξάφνιασμα, ένα «βραχυκύκλωμα» στον εγκέφαλό, το προκαλούν! Σε κάποιες περιπτώσεις, όχι απαραίτητα εξαιτίας του περιεχόμενου της είδησης, όσο της στιγμής που το μαθαίνει κανείς ή το πρόσωπο που αφορά.

Σε αυτά τα πλαίσια η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου έκανε αποκαλύψεις που αν μη τι άλλο, δεν είναι συνηθισμένες, αλλά δεν είναι και απαγορευτικές για την αισθηματική της ζωή δηλώνοντας ότι είχε σχέση, χωρίς να το γνωρίζει εξ αρχής, με bisexual και το έμαθε από κοινό γνωστό.

«Δεν το είχαμε συζητήσει πριν κάνω σχέση. Το έμαθα κατά τη διάρκεια της σχέσης τυχαία. Μου το είπε ένας κοινός γνωστός, τύπου ίντριγκα για να χωρίσω αλλά εγώ το βρήκα και πάρα πολύ θετικό. Δεν με πείραξε καθόλου. Ένιωσε άβολα γιατί νόμιζε ότι εγώ θα του το κάνω θέμα και θα είναι θέμα τσακωμού. Όταν κατάλαβε ότι ήθελα να το συζητήσω θετικά, χάρηκε πάρα πολύ, κι αυτό μάλιστα βοήθησε και την σχέση μας. Έγινε πολύ καλύτερη μετά» δήλωσε ενώ τόνισε: «όταν κινούμαστε στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά εγώ που έχω ζήσει σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο όπου είναι λίγο πιο ανοιχτά μυαλά οι άνθρωποι, είναι λογικό κάποια στιγμή να σου τύχει κι αυτό. Δεν το θεωρώ κάτι φοβερό».

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου λοιπόν, όπως δήλωσε, δεν σοκαρίστηκε, δεν ξαφνιάστηκε, δεν της ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Ο «καλοθελητής» όμως που δεν πέτυχε το σκοπό του; Να του ήρθε άραγε ... νταμπλάς;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved