O τρυφερός Άρης στους Ιχθύες και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης στους Ιχθύες θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου

O τρυφερός Άρης στους Ιχθύες και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης αποχαιρετά σήμερα τον Υδροχόο και με την μετάβασή του στους Ιχθύες αλλάζει και η ενέργειά του – θα ανακαλύψεις ότι σε βοηθάει να εκφράσεις περισσότερο αλλά και πιο εύκολα τις ευαισθησίες σου και όλων των ειδών τα συναισθήματα που υπάρχουν καταχωνιασμένα στην ψυχή σου. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που μας βοηθάει να εκφράζουμε την σωματική μας ενέργεια ή ακόμα και ένα κομμάτι του ψυχισμού μας, και στους Ιχθύες θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, η εκτόνωση θα γίνει μέσω της ευαισθησίας προς τους άλλους ανθρώπους, μέσω της μουσικής, της φωτογραφίας, του κινηματογράφου, του χορού αλλά και την ενασχόλησή σου με τα ζώα. Θα εκφράσεις πιο εύκολα την γλυκύτητα, την ηρεμία αλλά και την συμπόνια απέναντι στους αδύναμους και στους κατατρεγμένους. Ο ύπνος θα αποτελεί σημαντικότερο μέρος της ζωής σου. Αν δεν μάθεις να κάνεις διάκριση μεταξύ αλήθειας και ψέματος, θα οδηγηθείς σε αποφάσεις λανθασμένες και πιθανόν να αδρανήσεις. Η αγάπη είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να ενωθείς με άτομα που είχατε απομακρυνθεί.

Διάβασε πως επηρεάζει τα 12 ζώδια

Κριός
Θα χαθείς για λίγο - έχεις διάθεση να αποσυρθείς και να ξεκουραστείς ή να μείνεις με την νοσταλγία να σου αυξομειώνει το συναίσθημα και να σου μεταβάλλει τη διάθεση. Πιθανόν η συμπόνια για ένα δικό σου άτομο να σε συγκινήσει ιδιαίτερα και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις για να του το δείξεις. Η ηρεμία που αναζητάς θα έρθει πολύ ξαφνικά και σίγουρα θα δεις ότι θα έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τις ψυχικές σου διακυμάνσεις και τις ευαισθησίες σου. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι τις αποφάσεις σου που αφορούν μια σχέση που ίσως να μην είναι αυτή την στιγμή στην πρώτη γραμμή. Και πιθανόν να παρασύρεσαι από ονειρέματα ή ακόμα και από μπερδέματα, τα οποία σε οδηγούν αλλού από την δική σου πραγματικότητα.

Ταύρος
Θα καλυτερεύσει η ζωή σου γιατί θα αφήσεις να εισβάλλει μεγαλύτερο συναίσθημα μαζί με έμπνευση και αγάπη προς τους φίλους σου και τα άτομα που είναι μαζί σου σε μια ομάδα. Το καλό είναι ότι θα δείξεις ενδιαφέρον για εθελοντικές εργασία και προσφορά. Οι ελπίδες σου θα ανανεωθούν και κυρίως στον ερωτικό σου τομέα όπου θα βιώσεις κάτι πολύ καλό. Αν έχεις επιφυλάξεις για ένα Ιχθύ, ίσως τώρα να γίνει καλύτερη η σχέση σου γιατί θα έρθετε πιο κοντά. Μέσα στην δουλειά σου θα πάρεις μια βοήθεια από ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχετε κοινά ενδιαφέροντα για αυτό μπορεί να σου κάνει συστάσεις αλλού που θα είναι καλές για σένα. Το πιο σημαντικό είναι να ανοίξεις νέες πόρτες και θα το κάνεις γιατί θα διοχετεύσεις όμορφα την ενέργειά σου.

Δίδυμοι
Αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες σου και κάποιες πεποιθήσεις για να μην χαθείς μέσα σε φαντασίες και ουτοπικές συζητήσεις. Το ταλέντο που έχεις στη μουσική θα βγει πιο εύκολα από μέσα σου. Πρόσεξε να μην δημιουργείς ένα χάος στην ζωή σου, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο: ενδέχεται να δεις την πραγματικότητα ίσως πιο ωραία και πιο χαλαρή, όμως συγχρόνως θα είναι περισσότερο διαστρεβλωμένη. Η διάδοση λάθος ιδεών ίσως να σου χαλάσει για ένα διάστημα το κέφι και μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να εμπλακείς σε ένα σκάνδαλο. Για αυτό να είσαι πολύ συνειδητός/η σε οτιδήποτε κάνεις ή σε οτιδήποτε συζητάς με άλλα άτομα. Να προσέχεις στην δουλειά σου γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις και πιθανόν να μην ξέρεις ακριβώς την αληθινή διάσταση μιας κατάστασης. Να ερευνήσεις καλύτερα προτού πάρεις αποφάσεις.

Καρκίνος
Θα βάλεις προτεραιότητες και μέσα από αυτές θα αναζητήσεις το δίκιο σου ακόμα και σε νομικά θέματα. Η έντονη διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις που πιθανόν να σε βγάλουν ακόμα και από αδιέξοδα επαγγελματικά, τα οποία σίγουρα δεν θα είναι και τόσο δύσκολα όσο τα νομίζεις. Αν ασχολείσαι με ναυτιλία, ταξίδια ή επιστημονικές εισηγήσεις και σπουδές, θα βρεις μια καλύτερη άκρη που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Επίσης θα αναβαθμίσεις οποιοδήποτε επαγγελματικό βήμα κάνεις, με στόχο την εξερεύνηση νέων πόρων από το εξωτερικό. Η ερωτική σου ζωή θα περάσει σε μια καλή φάση, αφού θα εκφράσεις το συναίσθημά σου πολύ πιο εύκολα.

Λέων
Θα βαδίσεις πάνω σε χνάρια που αφορούν την υποστήριξή σου από άτομα με τα οποία η επικοινωνία ίσως να μην είναι για σένα εύκολη. Όμως θα κάνεις κινήσεις για να αντιληφτείς, έστω και με ένα τρόπο περισσότερο αισθησιακό και πιο βαθύ, τις ανάγκες του Ιχθύ. Η ψυχική σου κατάσταση θα είναι πιο έντονα ευαισθητοποιημένη γιατί θα έρθεις άμεσα σε επαφή με το συναίσθημά σου. Αυτό, όπως θα ανακαλύψεις, σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες ή ιδέες που δεν σου ταιριάζουν καθώς και κάθε τι που σου δίνει υπερβολική ευαισθησία. Η επιφανειακή πάντως σχέση δεν θα σε τραβάει καθόλου. Θέλεις την ουσία και δεν ζητάς κάτι το απλό.

Παρθένος
Θα δράσεις μέσω των άλλων και ίσως αυτό από την μια να σου κάνει καλό και από την άλλη να σε πυροδοτήσει με εντάσεις που θα σε κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικό/ή. Πρέπει να προσέχεις επειδή μπορεί να γίνεις, χωρίς να το καταλάβεις, το μοιραίο πρόσωπο και μπορεί να μην έχεις την λύση στο τσεπάκι αλλά να μην το καταλάβεις. Θα έχεις το μυαλό σου στον ανταγωνισμό και πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες έντονες τριβές οι οποίες ίσως να σε απομονώσουν από συγκεκριμένα άτομα τα οποία όμως τα έχεις ανάγκη. Η τρυφερότητα που θα βγάλεις από μέσα σου πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λύσεις πολύ συντροφικές.

Ζυγός
Η καλλιτεχνική σου έκφραση μπορεί με κάποια πίεση να βγει στην επιφάνεια και να μην σε αφήσει να ηρεμήσεις, όχι προτού δεν βρεις μέσα σου όλες τις ισορροπίες που έχεις ανάγκη να αναγνωρίσεις ότι διαθέτεις. Η σχέση με Ιχθύ θα είναι πολύ δυναμική αλλά και καρμική γιατί δεν θα μπορείς να την αποφύγεις. Αν υπήρχε μεταξύ σας μια παλιά σχέση, τότε θα την δεις να αλλάζει και χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις θα ανοίξεις και πάλι την αγκαλιά σου για να γίνουν όλα όπως παλιά. Η αγάπη θα είναι η κινητήριος δύναμη και όχι το φαίνεσθαι ή η επιφανειακή επικοινωνία.

Σκορπιός
Θα περάσεις καλά γιατί θα μπεις σε μια διαδικασία η οποία θα σου βγάλει στην επιφάνεια όλο το συναισθηματισμό και θα δράσεις πολύ ερωτικά. Έχεις κρυμμένα πολλά συναισθήματα, τα οποία τώρα θα εκφραστούν σε όλο τους το μεγαλείο, γι' αυτό είτε είσαι μέσα σε σχέση είτε όχι, θα έχεις μια πολύ μαγνητική και ελκυστική συμπεριφορά. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις την χαρά και το κέφι της ζωής, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει να δυναμώσεις και να έχεις διάθεση για ότι κάνεις και να χαίρεσαι σαν μικρό παιδί. Θα αφεθείς στην ζωή όπως θα σου έρθει και θα πας στην άκρη ακόμα και κάποια προβλήματα τα οποία σε βασανίζουν και σε κάνουν μερικές φορές αντί για μπροστά να κοιτάζεις πίσω. Με τον Παρθένο και τον Ιχθύ θα γίνει κάτι πολύ δυνατό.

Τοξότης
Θα περάσεις κάπως από τον πραγματικό κόσμο στον φανταστικό και πιθανόν να εξιδανικεύσεις την εικόνα ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Σίγουρα το ξέρεις κάπου βαθιά μέσα σου ότι δεν υπάρχει κανένα άτομο που είναι ιδανικό, αλλά εσύ έχεις ανάγκη να το πιστέψεις γιατί έτσι είναι ο ψυχισμός σου. Θέλεις να υπάρχει ένα άτομο στην ζωή σου που αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο και να ζείτε στιγμές μαγικές. Ίσως θα πρέπει να στρέψεις το βλέμμα σου περισσότερο στον εαυτόν σου, γιατί συνήθως θυσιάζεσαι για την εικόνα που έχεις μέσα σου για το άλλο άτομο. Καλό είναι με τον Δίδυμο και τον Ιχθύ να βελτιώσεις την ζωή που ζείτε και να την βάλετε σε μια καλύτερη βάση. Αν ταξιδεύεις, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιο χωρισμό αυτών των ημερών και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

Αιγόκερως
Ξεκινάει μια διαφορετική καθημερινότητα για σένα γιατί με τον δικό σου τρόπο θα μεταμορφώνεις όλες τις πληροφορίες σε κάτι πολύ πιο δημιουργικό και καλλιτεχνικό. Ίσως τώρα να ξεδιπλώσεις κάποια ταλέντα σου και κυρίως στην μουσική στην ζωγραφική. Πάντως θα χρειαστεί να προσέξεις την οδήγησή σου (και γενικά το αμάξι σου) γιατί μπορεί να πρέπει να φροντίσεις περισσότερο για την συντήρησή σου. Το ότι θα ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα πιθανόν να σου κάνει καλό - πάνω από όλα, αυτή η νέα δραστηριότητα σου κάνει καλό στην ψυχολογία. Πάντως η μουσική δεν θα λείπει από την καθημερινότητά σου γιατί θα θέλεις να έχεις αυτή την μουσικότητα περισσότερο στην ζωή σου.

Υδροχόος
Οι ανάγκες σου θα αλλάξουν και η ενέργειά σου αυτή την στιγμή δεν θα είναι και τόσο μεγάλη, αντιθέτως θα εξατμίζεται εύκολα και με το παραμικρό. Κυρίως αν υπάρχει κάτι που σε ευαισθητοποιεί παραπάνω, θα στρέψεις προς τα εκεί το ενδιαφέρον σου και μπορεί να αναλώνεσαι σε πράγματα που θα κάνεις τα οποία πιθανόν να μην σε οδηγούν πουθενά. Αλλά εσύ, εκεί, πιστός/ή στα οράματά σου και στις πεποιθήσεις σου, θα ακολουθήσεις ένα δρόμο δύσκολο αλλά πολύ ποιοτικό για σένα. Γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι θα αναπτυχθεί περισσότερο το συναίσθημά σου το οποίο τις πιο πολλές φορές δεν βγαίνει εύκολα προς τα έξω. Στα οικονομικά σου, θα προσπαθήσεις με μεγάλη πίεση από την πλευρά σου να τα βάλεις σε τάξη, όμως αν δεν βάλεις την λογική κάτω και ακολουθείς μόνο το συναίσθημα, σίγουρα θα χρήματα φεύγουν πολύ πιο γρήγορα.

Ιχθύες
Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή για σένα. Γιατί μέσα από την νέα ενέργεια θα βιώσεις πιο εύκολα τον εαυτόν σου και θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα σχέδια που θέλεις να κάνεις για να νιώθεις ενεργός/η. Κυρίως θα έχεις μια υπερβολική δυναμικότητα που θα αντιμετωπίζεις όλες τις καταστάσεις η οποία όμως θα συνοδεύεται και από έντονη ευαισθησία και πιθανόν από τάσεις που θα έχουν και μια ψευδαίσθηση μέσα τους. Χρειάζεται να προσέξεις να μην παρασύρεσαι από περιβάλλοντα και από την γνώμη των άλλων γιατί σίγουρα είναι κάτι που θα το κάνεις υπερβολικά. Θα βγάλεις πρώτα την δική σου άποψη και μετά θα μιλήσεις. Γιατί μπορεί να βρεθείς και μπλεγμένος/η από διάφορες λάθος πληροφορίες.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved