Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Η Πανσέληνος «χτύπησε» Κάρτσωνα και Καρρά. Ποια «έσωσε» ο Δίας;

Στον «τάκο» του DWTS5 έβαλε η σημερινή Πανσέληνος τη Νίκη Κάρτσωνα και τη Νικολέττα Καρρά!

Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Η Πανσέληνος «χτύπησε» Κάρτσωνα και Καρρά. Ποια «έσωσε» ο Δίας;

Στους παλμούς της σημερινής Πανσελήνου στον Καρκίνο ολοκληρώθηκε χθες το 11ο live του «Dancing with the stars 5» με την Νίκη Κάρτσωνα και την Νικολλέτα Καρρά να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση.

Στην Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 6:53 το πρωί στο ζώδιο του Καρκίνου εμπλέκονται αρνητικά ο Πλούτωνας που αγαπά τις απώλειες και ο Ουρανός που φέρνει γεγονότα «μπαμ – μπαμ», απρόσμενα και ξαφνικά.

Στον αστρολογικό χάρτη της Νικολέττας Καρρά η Πανσέληνος «χτύπησε» τον Πλούτωνά της (απώλεια - αντικατάσταση) στο Ζυγό (παρτενέρ) και έτσι χόρεψε με νέο παρτενέρ, αφού ο Θοδωρής Παναγάκος έπρεπε να αναρρώσει μετά από το ξαφνικό ατύχημα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Συγχρόνως, η Πανσέληνος ενεργοποίησε στο ωροσκόπιό της τη σύνοδο του Πλούτωνα με τον Ωροσκόπο και τον Βόρειο δεσμό της δείχνοντας απώλεια της δημοτικότητάς της και έτσι, συγκεντρώνοντας 89 βαθμούς, βρέθηκε προς αποχώρηση.

Ωστόσο, αυτή που αποχώρησε ήταν η Νίκη Κάρτσωνα! Και αυτό γιατί η Πανσέληνος στο ωροσκόπιό της ενεργοποίησε την γενέθλια αντίθεση Πλούτωνα (απώλεια) – Αφροδίτης (αποδοχής, ψήφων), όψη αρνητική όταν είναι σε εφαρμογή για διαδικασίες με τις οποίες ένα σύνολο ατόμων ψηφίζει.
Συγχρόνως, ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας στο ωροσκόπιο της Νικολέττας Καρρά αυτόν τον καιρό δέχεται την θετική όψη του διελαύνοντα Ποσειδώνα, δείχνοντας τύχη μέσα στα δύσκολα ενώ στον αστρολογικό χάρτη της Νίκης Καρτσωνα ο Δίας δέχεται την αρνητική επιρροή του διελαύνοντα Κρόνου, βάζοντας φρένο στην τύχη και ρίχνοντας την αυλαία στη συμμετοχή της στο«Dancing with the stars 5».

Και κάπως έτσι έμειναν να διεκδικούν το έπαθλο του DWTS5 η Ειρήνη Παπαδόπούλου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Μορφούλα Ντώνα, η Νικολέτα Καρρά και ο Χρήστος Σπανός

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved