Ράιαν Γκιγκς-Ο κόκκινος διάβολος στο... κορμί του

Φυσικά διαθέτει έναν εξαιρετικά δραστικό
Παπασταύρου Λίντα
Ράιαν Γκιγκς-Ο κόκκινος διάβολος στο... κορμί του

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, έχοντας μάλιστα κατορθώσει να παίζει στην βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τα 38 του χρόνια.

Φυσικά διαθέτει έναν εξαιρετικά δραστικό Άρη, ενώ ως προς την καριέρα του, τα αστρολογικά του πλεονεκτήματα εντοπίζονται κυρίως στην «κρυφή» σύνοδο Ερμή-Ουρανού, μια πλανητική σχέση που παραπέμπει σε έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού και απαντάται σε πολλούς χάρτες διακεκριμένων ποδοσφαιριστών αλλά και στην σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα η οποία τον προίκισε με μια ουσιαστική αίσθηση του «κενού χώρου».

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο Ράιαν Γκιγκς απασχολεί την Βρετανική κοινή γνώμη με τα ερωτικά του κατορθώματα, αφού εκμεταλλευόμενος την δόξα που αποκόμισε από την πολυετή θητεία του στους «Κόκκινους Διαβόλους» δεν έχει αφήσει τίποτε να του ...ξεφύγει! Μάλιστα φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένεια του αδελφού του, αφού εκτός από την σχέση που διατηρούσε με την νύφη του για οκτώ χρόνια, είχε επίμονες βλέψεις και για την 49χρονη μητέρα της.

Της ...ανωμαλίας γίνεται δηλαδή στην ζωή του -παντρεμένου με δύο παιδιά- Γκιγκς, κάτι ωστόσο που αστρολογικά δεν είναι τελικά και τόσο παράδοξο...

Αν μη τι άλλο, το τ-τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη, τον Ουρανό και τους δύο βασικούς συναισθηματικούς δείκτες, την Σελήνη και την Αφροδίτη, περιγράφει μάλλον ...εύγλωττα την έντονη ροπή του Γκιγκς προς οτιδήποτε είναι περίεργο και κόντρα στους κοινωνικούς ηθικούς νόμους.

Και τώρα που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και όλα τα ταμπλόιντς στην Βρετανία ασχολούνται μαζί του, έχουμε να μάθουμε και να διαβάσουμε πολλά ακόμη!

ryan_giggs

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved