Ζώδια και αστέρια: DWTS 5: Νικολέτα Καρρά: Γιατί δεν χόρεψε στο 10ο γιορτινό live;

Έλαμψε δια της απουσία της η Νικολέττα Καρρά από το 10ο και εορταστικό live του DWTS 5! Τι συνέβη;

Ζώδια και αστέρια: DWTS 5: Νικολέτα Καρρά: Γιατί δεν χόρεψε στο 10ο γιορτινό live;

Η Νικολλέτα Καρρά ως Ζυγός δεν είναι μόνο αξιοσημείωτα όμορφη και γοητευτική αλλά έχει και καλλιτεχνική φλέβα.

Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (χορός) σε θετική όψη με τον πλανήτη της επέκτασης, τον Δία (νέες πόρτες, τύχη) της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχει από τον Οκτώβριο του 2014 στο DWTS 5. Μάλιστα με τον γενέθλιο Άρη υπερυψωμένο στο 10ο οίκο της και τη βοήθεια του διελαύνοντα Δία (εύνοια ) στον 10ο (εξέλιξη) ξεχώρισε και για πολλούς θεωρείται ένα από τα φαβορί του DWTS5!

Συγχρόνως, ο Άρης στο γενέθλιο ωροσκόπιο της δείχνει και τους άλλους καθότι είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου. Και όσον αναφορά τη συμμετοχή στο χορευτικό σόου υποδεικνύει τον παρτενέρ της, Θοδωρή Παναγάκο, που λόγω ότι ο Άρης είναι στον 10ο οίκο (φήμη, κύρος) δείχνει έναν χορευτή με πείρα αλλά και καταξιωμένο. Ο Θοδωρής Παναγάκος χορεύει χρόνια στο DWTS 5 και μάλιστα την πρώτη χρονιά κέρδισε μαζί με την Έρρικα Πρεζεράκου την πρωτιά.

Στο γενέθλιο ωροσκόπιο της γοητευτικής Ζυγίνας, ο Ήλιος σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη, όψη που ευνοεί τραυματισμούς, ανταγωνισμούς και ατυχήματα είτε της ίδιας είτε του παρτενέρ της.

Χθες, ο διελαύνων ο Άρης στον Υδροχόο (ατυχήματα ξαφνικά, της τελευταίας στιγμής) ενεργοποίησε την παραπάνω όψη φέρνοντας έναν, ναι μεν, μικρό τραυματισμό στον παρτενέρ της Θοδωρή Παναγάκο αλλά ικανό να εμποδίσει το ζευγάρι να χορέψει στο χθεσινό live.

Η ηθοποιός είδε τις προσπάθειες των ζευγαριών από το κοινό, ενώ όταν την κάλεσε στην πίστα η Δούκισσα Νομικού είπε ότι θα επανέλθει δριμύτερη με τον παρτενέρ της την επόμενη εβδομάδα: «Είχαμε ένα μικρό ατύχημα σήμερα, εδώ, το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της πρόβας μας. Δεν είναι πολύ σοβαρό αλλά έπρεπε να ξεκουραστεί ο Θοδωρής άρα δεν διαγωνιστούμε σήμερα. Την επομένη! Περαστικά, φιλιά και σιδερένιος εύχομαι».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved