Ζώδια και αστέρια: Με τι συγκινήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ;

Τι μπορεί να συγκίνησε την 88χρονη βασίλισσα; Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα που έστειλε στους Βρετανούς το αποκάλυψε η ίδια!

Ζώδια και αστέρια: Με τι συγκινήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ;

Κάθε άνθρωπος όσο αδιάφορος, αμελής και ανάλγητος κι αν είναι, έχει και ευαισθησίες και υπάρχουν θέματα που μπορούν να τον αγγίξουν και μάλιστα βαθιά.

Στην περίπτωση της 88χρονης βασίλισσας Ελισάβετ, το υδάτινο τρίγωνο, στο ωροσκόπιό της, μεταξύ της Αφροδίτης της στους Ιχθύες και του Πλούτωνα στον Καρκίνο δείχνει ότι μπορεί να συγκινηθεί από ευαισθητοποιημένες γυναίκες και ενώσεις ανθρωπισμού που χωρίς να υπολογίζουν τον εαυτό τους και χωρίς συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες ασχολούνται με επιδημίες, καταστροφές και άλλα δεινά που μαστίζουν τον κόσμο.

Έτσι, στο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα, που είχε μαγνητοσκοπηθεί νωρίτερα το Δεκέμβριο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και μεταδόθηκε την 25η Δεκεμβρίου στις 15:00 ώρα Γκρίνουιτς όπως γίνεται εδώ και 57 χρόνια και το οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια πολίτες στη Βρετανία και στις χώρες της Κοινοπολιτείας, είπε: « Έχω βαθιά συγκινηθεί φέτος από την αυταπάρνηση των εργαζομένων στις ανθρωπιστικές οργανώσεις και των εθελοντών γιατρών και νοσηλευτώνπου φεύγουν για το εξωτερικό προκειμένου να βοηθήσουν τα θύματα των συγκρούσεων ή των επιδημιών όπως εκείνης του ιού Έμπολα, οι οποίοι αναλαμβάνουν μεγάλο ρίσκο σε προσωπικό επίπεδο».

Άνθρωποι που ενεργούν χωρίς συμφέρον αλλά με ανιδιοτέλεια για το καλό των άλλων δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο, ούτε τους κοινούς θνητούς αλλά ούτε τους γαλαζοαίματους όπως τη βασίλισσα Ελισάβετ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved