Ζώδια και αστέρια: Ευγένιος Τριβιζάς: Τι τον ρωτούν τα παιδιά όταν τον συναντούν;

Ο «Έλληνας Άντερσεν» αποκάλυψε πιο «περίεργα» πράγματα που τον ρωτούν τα παιδιά.

Ζώδια και αστέρια: Ευγένιος Τριβιζάς: Τι τον ρωτούν τα παιδιά όταν τον συναντούν;

Ο αγαπημένος παραμυθάς των παιδιών, ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου και είναι Παρθένος!

Ο Ουρανός, ο πλανήτης που δείχνει που και σε τι μπορεί ένας άνθρωπος να ξεχωρίσει, να ανοίξει νέους δρόμους και να προσφέρει κάτι συναρπαστικό, στο ωροσκόπιό του είναι στο πολυπρόσωπο, πολύχρωμο, πειρακτικό και πολυτάλαντο ζώδιο των Διδύμων, που σχετίζεται με το λόγο, τη συγγραφή και τα βιβλία.

Ο κυβερνήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής και στο ωροσκόπιό του τον συναντάμε στο ζώδιο της αναλυτικής Παρθένου που δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και, όπως λέει ο γνωστός Έλληνας παραμυθάς «Το φαινομενικά ασήμαντο, μια λεπτομέρεια που για πολλούς περνάει απαρατήρητη... από ένα ασήμαντο αντικείμενο, ένα καμένο σπίρτο ή ένα καλαμάκι πορτοκαλάδας... μπορεί να ξεκινήσει ένα υπέροχο παραμύθι».

Το τρίγωνο του πολυδιάστατου Ουρανού του σε τρίγωνο με τον πλανήτη της δράσης, τον Άρη στο χαμογελαστό, κοινωνικό και αέρινο Ζυγό, που συμβολίζει την αποδοχή και την ευχαρίστηση, τον έκανε τον αγαπημένο συγγραφέα των παιδιών με 150 βιβλία με κύρια γνωρίσματα τους τους πολλούς σπαρταριστούς χαρακτήρες και τις πολυάριθμες απολαυστικές περιπέτειες όπως στα παραμύθια «Η Φρουτοπία», «Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους», «Σαράντα Χρυσές Σερπαντίνες», «Χίλιες και μία γάτες», «Τα 88 ντολμαδάκια», «Τα 33 ροζ ρουμπίνια», «Οι 66 εξωγήινοι Ξιφομάχοι» και άλλα πολλά!

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας, το βασικό συστατικό του παραμυθιού, σχηματίζει θετική όψη με τη Σελήνη και τον Κρόνο του δείχνοντας τη διαχρονικότητα των παραμυθιών του και το αδιάκοπο και συνεχές ταξίδι των παιδιών και των αναγνωστών κάθε ηλικίας στο μαγικό κόσμο των ιστοριών του.

Με τον διελαύνοντα Ερμή (συνέντευξη) σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο του (εγώ, προσωπικότητα) μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε με λεπτομέρειες, όπως ταιριάζει στον Ερμή του στην Παρθένο, τι τον ρωτούν συνήθως τα παιδιά όταν τον συναντούν.

«Μου ζητάνε να βαφτίσω τη γάτα τους, με ρωτάνε τι χρώμα έχουν τα κουμπιά της πιτζάμας μου, πού βρίσκεται κρυμμένο το όγδοο χρώμα του ουράνιου τόξου και με ποιον τρόπο μπορεί να ταξιδέψει κανείς στο Νησί των Πυροτεχνημάτων» είπε ο γνωστός Έλληνας παραμυθάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved