Ζώδια και αστέρια: Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι δώρο θα ήθελε να της φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Τι ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη η Νατάσα Θεοδωρίδου και τι επιθυμεί για το 2015;

Ζώδια και αστέρια: Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι δώρο θα ήθελε να της φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» του Αντ1 και τον Θέμη Γεωργαντά εξομολοηγήθηκε τι επιθυμεί εκτός από υγεία να της φέρει ο Άγιος Βασίλης για το 2015!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μια Σκορπίνα με μια πολύαστρία στο ζώδιο του εξαιρετικά δυνατού Σκορπιού αφού στο συγκεκριμένο υδάτινο και βαθιά συναισθητικό ζώδιο εκτός από τον Ήλιο έχει τους πλανήτες: Αφροδίτη, Δία, Ποσειδώνα!

Σε οτιδήποτε στη ζωή, προσέχει πολύ δύο σημεία, την επιφάνεια και το τίποτα, το βάθος και το «όλον». Τα πρώτα γιατί δεν την ενδιαφέρουν και δεν θέλει να μείνει εκεί και τα δεύτερα γιατί, ως ζώδιο του «όλα ή τίποτα», είναι αυτά που μπορούν να τη χορτάσουν, να τη γεμίσουν και να προσφέρουν στην ύπαρξη της (Ήλιος), στις σχέσεις της (Αφροδίτη) στην ηθική και την ευημερία της (Δία), την ηρεμία και την τέχνη της (Ποσειδώνας)... το απόλυτο συναίσθημα, το απόλυτο δόσιμο, το απόλυτο «όλον».

Έτσι, η Νατάσα Θεωδορίδου τόνισε πως εκτός από υγεία για το 2015 «Θα ήθελα να έχω ανθρώπους δίπλα μου, που να περνάμε καλά, που να τους αγαπώ και να μ' αγαπούν... επί της ουσίας!».

Όταν τη ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντάς σε υλικό επίπεδο τι θα ήθελε να της φέρει ο Άγιος Βασίλης είπε... ένα ρολόι!

Σε τι χρώμα δεν διευκρίνισε αλλά αν είναι στις αποχρώσεις του μαύρου και του σκούρου κόκκινου προς το βυσσινί, που είναι τα χρώματα που αγαπά η Αφροδίτη της στον Σκορπιό, μάλλον θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved