Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Τι ευχήθηκε η χαρούμενη Σκορπίνα για τις Γιορτές;

Τη δική της ευχή έκανε η Ελένη Μενεγάκη! Σε όλους όσοι την αγαπούν και την ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε τις προσωπικές της ευχές!

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Τι ευχήθηκε η χαρούμενη Σκορπίνα για τις Γιορτές;

Με την αέρινη, κεφάτη και χαρούμενη Σελήνη της στους Διδύμους και στον 3ο οίκο (ευχές, μηνύματα) του αστρολογικού της χάρτη η Ελένη Μενεγάκη δεν αμελεί ποτέ την επικοινωνία με το κοινό της. Αντίθετα, φροντίζει με μηνυματάκια, τσαχπινιές και ανάλαφρα και χαριτωμένα νέα να ανανεώνει την καθημερινή τους επαφή!

Για τις γιορτές έστειλε τις ευχές της στους φίλους της τηλεθεατές που την αγαπούν και την παρακολουθούν: «Εύχομαι φέτος να προσπαθήσουμε όλοι να αλλάξουμε κάτι, έστω ένα πράγμα στην ζωή μας, προς το καλύτερο!».

Η παρουσιάστρια, η οποία με τον χαρωπό και επεκτατικό Δία στον 5ο οίκο (δημιουργία, παιδιά, αισθηματική ζωή) φαίνεται αστρολογικά ότι διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, έχει αποφασίσει με τον διελαύνοντα Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής και της ανανέωσης, στον 1ο οίκο (νέο ξεκίνημα) να κάνει και εκείνη δική της νέα αρχή τονίζοντας «Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved