Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Η Μαρία Ηλιάκη, το μαγικό ραβδί του Ποσειδώνα και η όψη love to hate

Στο χριστουγεννιάτικο DWTS5 η Μαρία Ηλιακή δεν κρατούσε μόνο μαγικό ραβδάκι αλλά και του Κρόνου το «αντίο»!

Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Η Μαρία Ηλιάκη, το μαγικό ραβδί του Ποσειδώνα και η όψη love to hate


Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια συμπαθητική Καρκίνος, που το τρίγωνο του Ήλιου της με τον Ουρανό αφενός δείχνει το αναγνωρίσιμο λαϊκό προφίλ της και αφετέρου την τηλεοπτική της ύπαρξη και παρουσία.

Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (χορός, καλλιτεχνική έκφραση, όνειρο) στους Ιχθύες να ενεργοποιεί το τρίγωνο Ηλίου – Ουρανού, βρέθηκε να συμμετέχει από τον Οκτώβριο του 2014 στο show χορού του Ant1 Dancing with the Stars 5 και να ζει χάρη στο μαγικό ραβδί του Ποσειδώνα ένα όμορφο τηλεοπτικό χορευτικό παραμύθι που καλύπτονταν από τους γοητευτικούς προβολείς της δημοσιότητας.

Συγχρόνως, η Μαρία Ηλιάκη έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό της την Αφροδίτη στον Ταύρο (θέση κατοικίας) σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Λέοντα (παραδοσιακή θέση αδυναμίας), όψη κοσμικής έξαρσης με βάση τους αστρολογικούς όρους, την οποία η φράση που την χαρακτηρίζει είναι «love to hate – «αγαπούν να την αντιπαθούν».

Χθες η εν λόγω γενέθλια όψη Αφροδίτης – Κρόνου που για συμμετοχή σε διαγωνισμό που αποφασίζει το κοινό είναι δυσοίωνη όταν ενεργοποιηθεί, καθώς δείχνει απόρριψη και αποχώρηση, μπήκε σε εφαρμογή από όψεις των διελαύνοντων Άρη (αντίθεση) και Αφροδίτη (χιαστί).

Έτσι, η Μαρία Ηλιάκη έχοντας φτάσει στο 9ο live Dancing with the Stars 5 με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, μετά την ψηφοφορία του κοινού, αποχώρησε από το χορευτικό σόου αλλά όπως είπε θα συνεχίσει το χορό με τη βοήθεια του παρτενέρ της, Παύλου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved