Ζώδια και αστέρια: Τι κοινό έχουν ο Λέων Γαβαλάς και ο Παρθένος Περρής;

Λάκης Γαβαλάς και Βαγγέλης Περρής, δυο πρόσωπα της showbiz τόσο διαφορετικά που κάπου όμως μοιάζουν.

Ζώδια και αστέρια: Τι κοινό έχουν ο Λέων Γαβαλάς και ο Παρθένος Περρής;

Ο Λάκης Γαβαλάς με μια πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα αγαπά την προβολή και μάλιστα συχνά σε σημείο υπερβολής. Αυτή την περίοδο ο διευλαύνων Δίας του δίνει ευκαιρίες να βρίσκεται περισσότερο στα φώτα τη δημοσιότητας και η συμμετοχή του ως 5ος κριτής στο Dancing with the Stars 5 του δίνει στο μάξιμουμ αυτή τη δυνατότητα.

Όμως λόγω ότι ο διελαύνων πληθωρικός Δίας ενεργοποιεί στο ωροσκόπιό του το τετράγωνο του Δία στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Λέοντα, όψη που αν κυριαρχήσει η αδιαλλαξία και η αλαζονεία φέρνει μη θετική προβολή, δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αρνητικό τρόπο, και δη για τη συμμετοχή του στο Dancing with the stars 5.

Πριν από λίγες μέρες ο Βαγγέλης Περρής, που ως Παρθένος έχει την κριτική στο αίμα του και μάλιστα με τον αιχμηρό Άρη στο ίδιο ζώδιο συχνά αυτή γίνεται δεικτική, είπε πως η παρουσία του Λάκη Γαβαλά ως μέλους της κριτικής επιτροπής δεν προσδίδει κύρος αλλά τίθεται και ζήτημα αξιοπιστίας της κριτικής επιτροπής.

«Έχω κάποιες ενστάσεις ως προς τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Πιστεύω ότι η παρουσία του Λάκη Γαβαλά δεν έχει προσδώσει τίποτα και μάλλον έχει χάσει την αξιοπιστία της ως προς την βαθμολογία. Γιατί όταν ο αυστηρότερος κριτής είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πέρυσι που συμμετείχε στο σόου, ως διαγωνιζόμενος, θεωρούσε τον εαυτό του -όταν απλώς περπατούσε- ότι αξίζει το 7 και τώρα όταν βλέπει μπροστά του τη Μορφούλα Ντώνα της δίνει 6, εκεί η επιτροπή καταρρέει ως προς την αξιοπιστία της και νομίζω ότι θα έπρεπε να το κοιτάξουν αυτό» είπε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής έχει κάτι κοινό με τον Λάκη Γαβαλά! Και εκείνος έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο του το Δία σε όψη με τον Πλούτωνα σε σταθερό ζώδιο, τον Λέοντα, δείχνοντας ότι και στην περίπτωσή του όταν επικρατεί η ακαμψία, η έπαρση και η ανάγκη για κυριαρχία του εγώ του τότε δεν παίρνει το χειροκρότημα αντίθετα τα φλας της δημοσιότητας αστράπτουν... αρνητικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved