Ζώδια και αστέρια: Ο Ποσειδώνας, η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Σάκης Ρουβάς

Χαμός έγινε στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων τέχνης «Κάρολος Κουν», με αφορμή την βράβευση του Σάκη Ρουβά, στην κατηγορία του αρχαίου δράματος.

Ζώδια και αστέρια: Ο Ποσειδώνας, η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Σάκης Ρουβάς

Η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη πιστεύοντας ότι είναι λάθος, υποτιμητικό και κατάντια όπως είπε stars, διασκεδαστές, μοντέλα, ωραίοι και ωραίες να ονομάζονται ηθοποιοί και να βραβεύονται όταν σηκώθηκε να παραλάβει την τιμητική διάκριση για την παράσταση «Δύο γυναίκες χορεύουν», αρνήθηκε να δεχτεί το βραβείο και ανέφερε: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

Έχοντας δημιουργηθεί ένταση από τις δηλώσεις της ηθοποιού όταν ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε να παραλάβει το δικό του βραβείο για το ρόλο του στην τραγωδία «Βάκχαι» του Ευριπίδη, που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, θεατής από την κατάμεστη αίθουσα αποδοκιμάζοντάς τον, φώναξε «Με τι προσόντα το παίρνεις», με το δημοφιλή καλλιτέχνη να απαντά «Με την ψυχή μου!». Και μάλιστα, ο αγέρωχος Αιγόκερως, παίρνοντας το λόγο συνέχισε: «Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».

Ο Ποσειδώνας (υποκριτικό ταλέντο) στο ωροσκόπιο του Σάκη Ρουβά είναι στην 4η μοίρα του Τοξότη και αυτή την περίοδο δέχεται τη δυσμενή όψη του διελαύνοντα Ποσειδώνα (υποτίμηση, μείωση αξίας) που βρίσκεται στην 4η μοίρα των Ιχθύων. Όψη, που κατά σατανική σύμπτωση πυροδοτείται από τον Ήλιο (προσωπικότητα) στην 5η μοίρα των Ιχθύων (ηθοποιού) της Χρυσούλας Διαβάτη στη συναστρία των δύο καλλιτεχνών, με την ηθοποιό να δέχεται και αυτή την επιρροή του διελαύνοντα Ποσειδώνα (σύγχυση, θόλωση, υποβιβασμός) από όψη συνόδου με τον Ήλιο της (εγώ, προβολή, εαυτός).

«Θα αναβάθμιζα ένα θεσμό που δεν πιστεύω! Θα έδινα αξία σε κάτι που δεν πρέπει να έχει! Είναι λάθος!» εξήγησε η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου αναφερόμενη στην στάση και στην άρνησή της να πάρει το βραβείο της στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων τέχνης «Κάρολος Κουν.

Ωστόσο, οι αστρολογικές όψεις δείχνουν ότι ο τρόπος που προσπάθησε να υποβιβάσει τη σοβαρότητα του γεγονότος και την αξία των άλλων βραβευμένων και δη του Σάκη Ρουβά εν τέλει δημιούργησε γύρω από το πρόσωπο της, αν μη τι άλλο... σύγχυση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved