Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Η Μορφούλα Ντώνα, η ασυλία και η πρωτιά!

Κέρδισε κριτές και κοινό η Παρθένος Μορφούλα Ντώνα με την δυνατή συναισθηματική της χορογραφία! Η νίκης της είναι προδιαγεγραμμένη;

Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Η Μορφούλα Ντώνα, η ασυλία και η πρωτιά!


Η Μορφούλα Ντώνα γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου το 1984 στα Γρεβενά και έκανε το διεθνές ντεμπούτο της στη ρυθμική γυμναστική το 1997.

Έχει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα και φέτος ξεχωρίζει με τις χορευτικές της ικανότητες στο Dancing With the Stars 5.

Το 7ο live του Dancing with the Stars έγινε με τη διελαύνουσα Σελήνη στον Καρκίνο, το ζώδιο του συναισθήματος και των αναμνήσεων, και έτσι η χθεσινή βραδιά πλημμύριζε συγκίνηση και συναίσθημα καθότι ήταν αφιερωμένη σε μια δυνατή στιγμή της ζωής του κάθε διαγωνιζομένου.

Η Μορφούλα Ντώνα χόρεψε το επικό «Carmina Burana» που ήταν το μουσικό κομμάτι που σηματοδότησε την απόφασή της να ασχοληθεί με τη ρυθμική γυμναστική προκαλώντας ρίγη και ανατριχίλα.

Οι κριτές της χάρισαν 46 βαθμούς! Τέσσερα εννιάρια και ένα δεκάρι από τον Γιάννη Λάτσιο που την εκτόξευσαν στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η διελαύνουσα Αφροδίτη (αποδοχή) στο γενέθλιο ωροσκόπιό της ενεργοποίησε τις όψεις του Ήλιου (προσωπικότητα) με τον Ποσειδώνα (που έχει το χάρισμα του χορού) και τον τυχερό Δία (ασυλία).

Έτσι η χορογραφία της δεν συνεπήρε μόνο του κριτές αλλά κέρδισε και το κοινό γι' αυτό πήρε την ασυλία!

Ο ανταγωνισμός όμως στο Dancing with the Stars 5 είναι μεγάλος και, αν και πήρε την ασυλία, με τον διελαύνοντα Κρόνο (δοκιμασίες) από τα μέσα του Δεκέμβρη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη της (πρωτιά) η νίκη, όχι μόνο δεν θα είναι σίγουρη, αλλά θα απειλείται!

Με λίγα λόγια ακόμη δεν υπάρχει σίγουρο φαβορί στο Dancing With the Stars 5.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved