Ζώδια και αστέρια: Σάκης Ρουβάς: «Έκανα ψυχοθεραπεία εντατικά για πολλά χρόνια»

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ εξομολογείται πώς κατάφερε να νικήσει τους φόβους του και να κατακτήσει τα όνειρά του!

Ζώδια και αστέρια: Σάκης Ρουβάς: «Έκανα ψυχοθεραπεία εντατικά για πολλά χρόνια»

Ο Σάκης Ρουβάς έχει τον Ήλιο στον αγέρωχο Αιγόκερω και τη Σελήνη στην μεθοδική Παρθένο, δείχνοντας μια προσωπικότητα γήινη που αφιέρωσε χρόνο και κόπο για να δει πώς το έντονο στοιχείο του ενθουσιασμού και της δημιουργικής σπίθας που του δίνουν τέσσερις πλανήτες στο ωροσκόπιό του στο στοιχείο της φωτιάς, θα το αξιοποιούσε για να δημιουργήσει ένα σταθερό πραγματικό αποτέλεσμα που θα έχει διάρκεια, απόδοση και επιτυχία στο πέρασμα των χρόνων!

Τίποτα δεν του χαρίστηκε, όπως δείχνουν οι σκληρές όψεις Κρόνου - Ποσειδώνα και Άρη - Πλούτωνα, εκτός ίσως από το προσόν να κατανοεί ότι η γνώση μπορεί να τον φέρει πιο κοντά στη επιτυχία, όπως δείχνει η τυχερή σύνοδος Ερμή - Δία.

Κι αυτό έκανε! Αναζήτησε τρόπους για διαχειριστεί καλύτερα την δυναμικότητα που έδειχνε ότι υπάρχει έντονη μέσα του η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα.

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη η αναζήτηση της γνώση ήρθε με βοήθεια ανθρώπων από το εξωτερικό ή κατά τα πρότυπα ξένων καλλιτεχνών που έχουν ομάδα με εξειδικευμένους συμβούλους και life coaches ώστε να ανοίξει και να επεκτείνει τους ορίζοντες του.

Σε αυτά τα πλαίσια, συγκαταλέγεται και η αποκάλυψη του τραγουδιστή: «Έκανα ψυχοθεραπεία εντατικά για πολλά χρόνια. Η όποια διαφορά βλέπετε ανάμεσα στον Σάκη του σήμερα και σε αυτόν πριν από είκοσι χρόνια είναι ό,τι έχω μάθει σε αυτό το διάστημα (από την ψυχοθεραπεία)».

Και όπως είπε και ο Σωκράτης, τότε που οι άνθρωποι όταν είχαν προβλήματα πήγαιναν στην αρχαία αγορά που βρίσκονταν οι «ψυχοθεραπευτές» της εποχής, οι φιλόσοφοι, «γνώθι σαυτόν», γιατί η γνώση είναι σαν την πλούσια χώρα, παράγει όλα τα αγαθά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved