Ζώδια και αστέρια: Πάολα: «Η καψούρα ΔΕΝ έχει φύλο»

Ο Ουρανός και ο Δίας στο ωροσκόπιό της αποκαλύπτουν γιατί είναι λάτρης του διαφορετικού!

Ζώδια και αστέρια: Πάολα: «Η καψούρα ΔΕΝ έχει φύλο»

Η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα στο ωροσκόπιό της έχει τον Ουρανό (διαφορετικό) και τον Δία (χωρίς περιορισμό, αποδοχή, ευρύτητα) σε εξάγωνο και σε αμοιβαία υποδοχή, δηλαδή ο ένας πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο κατοικίας του άλλου, στον Τοξότη (ανοιχτό μυαλό) και τον Υδροχόο (χωρίς ταμπού ή προκατάληψη).

Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός που ενισχύει την αγάπη προς το διαφορετικό και την χωρίς κόμπλεξ υπεράσπισή του.

Έτσι, με τους διελαύνοντες Ήλιο (εκδήλωση αγάπης) και τον Ερμή (απόψεις) σε σύνοδο με τον Ουρανό της (για το διαφορετικό, φιλελεύθερες) να ενεργοποιεί την παραπάνω όψη, η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη σε γνωστό gay/lesbian περιοδικό και μεταξύ άλλων απάντησε τι θα έκανε αν της αποκάλυπτε η κόρη της ότι είναι λεσβία.

«Παιδιά η καψούρα ΔΕΝ έχει φύλο! Θα το συζήταγα μαζί της για να διαπιστώσω τι νιώθει. Αυτό ή υπάρχει ή όχι. Δεν μπορεί να σε επηρεάσει κανένας. Οπότε θα προσπαθούσα να καταλάβω αν το νοιώθει και αυτή. Μιλάμε βέβαια για όταν το παιδί είναι πιτσιρικάκι. Αν έχει μεγαλώσει τι θα έρθει σε 'μένα να το πει; Βέβαια, εγώ θα το ανακάλυπτα από μόνη μου, γιατί θα έβλεπα συνέχεια τη φίλη της να την κοιτάει γλυκά... ξέρεις...» αποκάλυψε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved