Ζώδια και αστέρια: Εξομολόγηση - σοκ: Ευαγγελία Αραβανή: «Με χτύπησε! Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Πώς το εξάγωνο Άρη – Ουρανού βοήθησε την Ευαγγελία Αραβανή όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το σύντροφό της;

Ζώδια και αστέρια: Εξομολόγηση - σοκ: Ευαγγελία Αραβανή: «Με χτύπησε! Φοβήθηκα για τη ζωή μου»


Καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη, «Αργά» ήταν η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια, με τον διελαύνοντα Ερμή (συνέντευξη) να ενεργοποιεί τη σύνοδο Ερμή (εξιστόρηση) – Κρόνου (αρνητικής εμπειρίας), μίλησε για ένα περιστατικό από την προσωπική της ζωή που την έκανε να φοβηθεί.

«Έχει τύχει να φοβηθώ για τη ζωή μου κάποια στιγμή, όχι σε τραγικό βαθμό για να μην το πάρουμε έτσι δυνατά. Σε μία φάση που ένας σύντροφός μου δεν μου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο και λιγάκι είχα τρομάξει» εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι δεν φοβήθηκε τόσο από το γεγονός ότι ο πρώην σύντροφός της σήκωσε χέρι απέναντί της όσο για την εξέλιξη των πραγμάτων και το πώς θα έφευγε από κοντά του: «Φοβήθηκα όχι από το χτύπημα αλλά από την ταραχή που έπαθα και για το πώς θα εξελιχθεί και πως θα φύγω».

Η Τοξοτίνα Ευαγγελία Αραβανή στον αστρολογικό της χάρτη έχει τον Άρη (ενέργειες) στο Ζυγό (σχετικά με σύντροφο) σε εξάγωνο με τον Ουρανό της (απελευθέρωση, απομάκρυνση, χωρισμός) όψη που δείχνει αν με έναν σύντροφο δεν περνάει καλά, έχει το θάρρος και θα βρει και τον τρόπο να του δώσει... πόδι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved