Ζώδια και αστέρια: Κάτια Δανδουλάκη: «Πήγα στον ψυχίατρο όταν δεν ήθελα πια ούτε να πλυθώ»

Η κατάθλιψη μαστίζει! Κι από τα τέλη του Νοεμβρίου ως τις αρχές Δεκεμβρίου που είναι σε εφαρμογή το τετράγωνο του διελαύνοντα Ερμή (σκέψεις) με τον νεφελώδη Ποσειδώνα (θλίψη) ο νους δίνει μεγάλη μάχη για να μην παρασυρθεί από το ρεύμα της απογοήτευσης που απειλεί να του αφαιρέσει τη δύναμη και να τον βουλιάξει στην απόγνωση.

Ζώδια και αστέρια: Κάτια Δανδουλάκη: «Πήγα στον ψυχίατρο όταν δεν ήθελα πια ούτε να πλυθώ»


Συγχρόνως, η όψη Ερμή – Ποσειδώνα δείχνει και συζητήσεις περί κατάθλιψης και με τον διελαύνοντα Ερμή (συνέντευξη) σε αποκλίνον τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (θλίψη) η Κάτια Δανδουλάκη καλεσμένη χθες (2/12) στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε για τη δική της ιστορία ψυχολογικής κατάρρευσης.

«Έπαθα ένα collapse δηλαδή, πολύ δουλειά, υπερβολική δουλειά, ήταν τότε που πηγαινοερχόμουν στην Κύπρο, έκανα το Dancing, είχα και το θέατρο και ο οργανισμός έπαθε ένα collapse και μαζί με αυτό για πρώτη φορά μετά από 6-7 χρόνια ξέσπασε η θλίψη μου για τον Μάριο, δηλαδή, το είχα πιέσει πολύ!» εξομολογήθηκε.

Ο γενέθλιος Ποσειδώνας της (θλίψη, απόσυρση – ψυχολογική βοήθεια, φαρμακοθεραπεία) την τελευταία διετία «χτυπιέται» από τον απρόβλεπτο Ουρανό (ξαφνική κατάρρευση) και τον σκοτεινό Πλούτωνα (πίεση, ψυχικός εγκλωβισμός, πένθος, βαθύ πόνος).

Η ηθοποιός με την Σελήνη (καθημερινή συνήθεια) στην Παρθένο (καθαριότητα) έχει μια ορμέμφυτη ανάγκη για την υγιεινή και την καθαριότητα και όταν συνειδητοποίησε ότι δεν θέλει να κάνει ούτε μπάνιο μετά από προτροπή φίλη της πήγε σε ψυχίατρο.

«Δεν ήθελα να βγω, σπάνιο για μένα, μόνο σπίτι να κοιτάζω το ταβάνι. Εκεί που πανικοβλήθηκα ήταν όταν δεν ήθελα να κάνω μπάνιο, γιατί εμένα ο θάνατος θα με βρει πάνω στη μπανιέρα. Τότε μια φίλη μου, μού είπε "αύριο στον ψυχίατρο", και πήγα αύριο στον ψυχίατρο» εξήγησε.

Η ηθοποιός τόνισε ότι αυτό που την βοήθησε ήταν «ότι αποδέχομαι πολύ εύκολα τι έχω, δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου!».

Κι σε αυτό συμβάλλει η ρεαλιστική της προσωπικότητα, την οποία τονίζουν η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο και του Ωροσκόπου στον Αιγόκερω, αμφότερα ζώδια της γης, το στοιχείο που στην αστρολογία συνδέεται με την πραγματικότητα και την ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved