Ζώδια και αστέρια: Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε το λόγο που έκρυβε ότι είναι από την Αλβανία

Επιβεβαίωσε πως είναι Αλβανίδα η Ελένη Φουρέιρα και εξήγησε το λόγο που δεν το παραδεχόταν.

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε το λόγο που έκρυβε ότι είναι από την Αλβανία


Για την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα ακουγόταν πολλά και είχε γίνει πολύ ντόρος κατά το παρελθόν. Ακόμη και καλλιτέχνες από την Αλβανία υποστήριζαν ότι η σέξι τραγουδίστρια είναι από τη γειτονική χώρα. Η ίδια όμως ισχυριζόταν ότι κατάγεται από την Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλλιθέα, ενώ είχε δηλώσει ότι είχε μεξικάνικες ρίζες και το επίθετό της προέρχεται από το Μεξικό.

Με τη διελαύνουσα Σελήνη (διάθεση) στον Υδροχόο (αποκαλυπτική) όμως η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψεότι γεννήθηκε την Αλβανία.

«Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού. Πια δεν με ενοχλεί γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που "φούσκωσε" η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία» εξομολογήθηκε στο περιοδικό Kool .

Ο διελαύνων Ουρανός (αποκαλύψεις) στον Κριό (για πρώτη φορά) είναι στο ωροσκόπιο της Ελένης Φουρέιρα σε σύνοδο με τον Βορείου Δεσμό της (στον κόσμο) ενεργοποιώντας την όψη Ποσειδώνα (παρουσίαση άλλης εικόνας, ομιχλώδης ταυτότητα ) σε τετράγωνο Βόρειου Δεσμού (προς το πλήθος) δείχνοντας ότι αυτή η αποκάλυψη αφορά στις αμφιβολίες και τη διαφορετική εντύπωση που είχαν δημιουργηθεί στον κόσμο σε σχέση με την σέξι τραγουδίστρια.

Συγχρόνως, το τρίγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον γενέθλιο Χείρωνα της στους Διδύμους δείχνει ότι οι αποκαλύψεις της θα συμβάλλουν στην επούλωση των πληγών της ιδιαίτερα σε σχέση με τα όσα κατά καιρούς έχει η ίδια πει αλλά και έχουν γραφτεί και λεχτεί για εκείνη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved