Ζώδια και αστέρια: Αρναούτογλου - Βισκαδουράκης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έληξε η φιλία τους

Την ώρα που ο Ιχθύς Θανάσης Βισκαδουράκης «πυροβολεί» τον Τοξότη Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα άστρα αποκαλύπτουν γιατί η φίλια των δύο ανδρών είχε άδοξο τέλος!

Ζώδια και αστέρια: Αρναούτογλου - Βισκαδουράκης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έληξε η φιλία τους


Πριν από λίγες μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ερωτηθείς για τον πρώην φίλο του Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος πέρσι τον αποκαλούσε «συγχωρεμένο», δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει πια ως προσωπικότητα και ούτε και ως άνθρωπος, οπότε και ούτε ασχολούμαι μαζί του».

Έτσι, καλεσμένος στο «ΟΛΑ μπιπ» ο Θανάσης Βισκάδουράκης όταν ρωτήθηκε για την παραπάνω δήλωση είπε ότι αν και ήταν φίλοι με τον Γρηγόρη Αρναούτουγλου κάποια στιγμή η φιλία τους έληξε. Και μάλιστα ότι ήταν εκείνος που έφυγε πρώτος διακριτικά και ακολούθησε όλη η παρέα, ανάμεσά τους και η Ράνια Θρασκιά. Επίσης, τόνισε ότι εκείνος εξακολουθεί να έχει επαφές με την συγκεκριμένη παρέα ενώ συμπλήρωσε: «Έφυγα στις δόξες του, όταν ήταν Νο. 1 στο Mega. Δεν είμαι από αυτούς που όταν πέφτεις κάτω θα σε πολεμήσω».

Συγχρόνως όμως του έστειλε και ένα μήνυμα λέγοντας: «Θα ήθελα να του πω ότι όταν ο Θεός στα χαρίζει όλα, εκεί φαίνεται και η συμπεριφορά σου. Όταν ο Θεός σου στέλνει δύσκολα πράγματα, εκεί αναδεικνύεται η υπομονή σου».

Στη συναστρία των δύο αντρών ο Ουρανός (διασημότητα) του Γρηγόρη Αρναούτουγλου κάνει δυσμενή όψη με την σύνοδο Αφροδίτη – Κρόνου (αισθήματα κατωτερότητας, συναισθηματική εγκατάλειψη) τους Θανάση Βισκαδουράκη δείχνοντας ότι όταν ο παρουσιαστής έγινε έντονα δημοφιλής ο ηθοποιός αισθανόταν παραγκωνισμένος ενώ το κλίμα στη φιλία τους, όπως συναισθηματικά το βίωνε εκείνος, θύμιζε πολικές θερμοκρασίες.

Από την άλλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον ανταγωνιστικό Άρη στον Κριό (επιδίωξη πρωτιάς) σε τετράγωνο με τον Κρόνο (δυσκολίες, καταξίωση) είναι work alcoholic, και η όψη που δέχονται οι δυο παραπάνω πλανήτες του στο ωροσκόπιο του από τον Ουρανό (παρέα, φιλία) δείχνει ότι για χάρη της καριέρας ενίοτε βάζει τη φιλία σε δεύτερη μοίρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved