Ζώδια και αστέρια: Brad Pitt - Angelina Jolie: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του άγριου καβγά τους!

Εκτός εαυτού ο Τοξότης Brad με την άτακτη Διδυμίνα Angelina! Την έπιασε... «στα πράσα»!

Ζώδια και αστέρια: Brad Pitt - Angelina Jolie: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του άγριου καβγά τους!


Τα ετέρωνυμα, στην προκειμένη ο Τοξότης Brad και η Διδυμίνα Angelina, έλκονται άλλα και τσακώνονται, αφού στο ζωδιακό κύκλο, Δίδυμος – Τοξότης, είναι απέναντι ζώδια!

Έτσι, το γύρω του κόσμου κάνουν φωτογραφίες με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie να τσακώνονται έντονα στο μπαλκόνι ξενοδοχείου του Σύδνεϋ.

Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στην Αυστραλία για την προώθηση της ταινίας της 39χρονης ηθοποιού με τίτλο «Unbroken». Στην επίσημη παρουσία το νιόπαντρο ζευγάρι ως συνήθως έλαμπε ενώ τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα επακολουθούσε.

Ο φακός παπαράτσι έπιασε το ζευγάρι να καυγαδίζει στο μπαλκόνι με τον Brad Pitt έξαλλο και την Angelina Jolie σαν βρεγμένη γάτα. Η ηθοποιός που πριν ένα χρόνο είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να μειώσει τον κίνδυνο να νοσήσει από καρκίνο κρατούσε στα χέρια της τσιγάρο!

Και δημοσιεύματα θέλουν ο ηθοποιός να θύμωσε πολύ μαζί της βρίσκοντάς τη να καπνίζει, καθώς το θεωρεί παράλογο αφού έχει το γονίδιο BRCA1, το οποίο ανακάλυψε μετά το θάνατο της μητέρας της που πέθανε από καρκίνο.

Στη συναστρία τους ο Ποσειδώνας (εξαρτήσεις, ουσίες, τσιγάρο) της Angelina Jolie δέχεται όψη τετραγώνου (κόντρα) με τον αντιδραστικό Ουρανό (αποκοπή) και τον αδιάλλακτο Πλούτωνα (μεταμόρφωση, εξαναγκασμός) του Brad Pitt δείχνοντας ότι ο ηθοποιός είναι κάθετος στο να ξεκόψει και μάλιστα λέγοντας σκληρές αλήθειες και θέτοντας τελεσίγραφα σε πάσης φύσεως θέματα με νεφελώδεις τάσης φυγής ή συνήθειες που την βάζουν σε κίνδυνο.

Το γεγονός βγήκε στο φως με την διελαύνουσα Αφροδίτη (ζευγάρι) στον Τοξότη (διεθνούς φήμης, στο εξωτερικό) να ενεργοποιεί την παραπάνω όψη «κόντρας και έντονης έντασης» στη συναστρία τους δείχνοντας συνάμα και ανησυχία από πλευράς τους για την αγάπη του κόσμου καθώς η Αφροδίτη συμβολίζει και την αποδοχή (από τους άλλους).

Τελικά, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα ενός ζευγαριού, ακόμα και αν φαίνεται το πιο όμορφο και ζηλευτό του κόσμου! Ή μήπως... με τα άστρα και ζώδια ξέρεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved