Ζώδια και αστέρια: Δέσποινα Βανδή - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Η πλάνη του Ποσειδώνα, τα ψυχοσωματικά συμπτώματα και η δύσκολη εγκυμοσύνη

Ζώδια και αστέρια: Δέσποινα Βανδή - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της


Η Δέσποινα Βανδή, καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μία», μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ήταν άθλια! Ήμουν όλη μέρα σε ένα κρεβάτι, με όλα τα συμπτώματα. Δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό! Αδυνάτιζα, αντί να βάζω κιλά, έχανα, λόγω της πολύ κακής εγκυμοσύνης», εξομολογήθηκε ενώ συμπλήρωσε: «Στο καμαρίνι ήμουν χάλια και δεν μπορούσα να εξηγήσω σε κανέναν τον λόγο, γιατί δεν ήθελα να κοινοποιήσω την εγκυμοσύνη. Κατά έναν μαγικό τρόπο, όλα αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονταν όσο ήμουν πάνω στην σκηνή! Δεν υπήρχε τίποτα».

Την περίοδο εκείνη ο διελαύνων Κρόνος (δυσκολίες, εμπόδια) στον Λέοντα (παιδιά, δημιουργίας) ήταν σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα (σύγχυση, υποσυνείδητο) στον Σκορπιό (μυστικά, εσώψυχα, φόβος) δείχνοντας ότι τα συμπτώματα ήταν ψυχοσωματικά καθώς ενδόμυχα αυτή η εγκυμοσύνη της προκαλούσε το φόβο ότι θα ανακόψει τη δημιουργική της πορεία.

Και για αυτό μπορεί τις υπόλοιπες ώρες να ένιωθε απαίσια, όταν όμως η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβαινε στην σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού που τραγουδούσε, ως δια μαγείας, τα συμπτώματα... εξαφανίζονταν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved