Ζώδια και αστέρια: Μαρία Σολωμού - Τι δήλωσε για το παιδί του Μάριου Αθανασίου;

Η Μαρία Σολωμού δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και αδιαφορεί για το πώς θα την σχολιάσουν! Μια ακόμη απόδειξη... οι τελευταίες της δηλώσεις!

Ζώδια και αστέρια: Μαρία Σολωμού - Τι δήλωσε για το παιδί του Μάριου Αθανασίου;


Ο Ήλιος της Μαρίας Σολωμού είναι στο Ζυγό και αίτημά του είναι η ισορροπία και η αρμονία. Όμως, λόγω ότι είναι σε σύνοδο με τον σκληροπυρηνικό Πλούτωνα (βαθιά προβλήματα) και τον εκρηκτικό Άρη (εντάσεις) αμφότεροι στο ζώδιο του Ζυγού (ένωση, δεσμός, γάμος) αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση και ιδιαίτερα στις σχέσεις της, το καλό και το όμορφο επιτυγχάνεται μετά από έντονες δυσκολίες.

Συγχρόνως με τον Ερμή της (λεγόμενα) σε σύνοδο με τον προοδευτικό Ουρανό (ελευθερία) λέει ελεύθερα αυτό που σκέφτεται χωρίς να την απασχολεί αν αυτά που εκφράζει γίνονται αντικείμενο σχολιασμού ή προκαλούν το συντηρητικό αίσθημα.

Κάπως έτσι η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το παιδί που περιμένει ο πρώην σύντροφό της Μάριος Αθανασίου με τον οποίο έχει ένα αγοράκι, τον Αλέξανδρο. Και μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει και baby sitting στο παιδί του σημειώνοντας ότι χαίρεται που ο γιος της θα αποκτήσει αδελφάκι χωρίς τη δική της συμμετοχή(!).

«Εννοείται, βέβαια, ότι αν χρειαστεί και baby sitting θα κάνω στην κόρη του Μάριου και θα έρχεται στο σπίτι να παίξει με τον αδελφό της. Νιώθω πολύ όμορφα και για τον Αλέξανδρο και για τον Μάριο και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η οικογένεια εξαπλώνεται, χωρίς τη δική μου συμμετοχή» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved