Ζώδια και αστέρια: Επιβεβαίωση του astrology.gr για τον χωρισμό Κωστόπουλου - Μπαλατσινού

Τα άστρα είπαν την αλήθεια! Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου χωρισμού Κωστόπουλου – Μπαλατσινού ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ποιος πήρε την απόφαση!

Ζώδια και αστέρια: Επιβεβαίωση του astrology.gr για τον χωρισμό Κωστόπουλου - Μπαλατσινού


Με τον διελαύνοντα Ερμή (συνέντευξη) στον Σκορπιό (άγνωστες πτυχές, δύσκολες αποφάσεις ) στον 7ο οίκο (όσον αφορά θέματα γάμου) σε τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη του (σύζυγος, σύντροφος) ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για το ποιος αποφάσισε τον χωρισμό σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση – κατάθεση ψυχής στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Δεν ήθελα εγώ τον χωρισμό. Συνήθως όταν τα πράγματα είναι ζόρικα και έχουν προκύψει διάφορες καταστάσεις, είναι οι γυναίκες που παίρνουν την απόφαση. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο. Ήταν μια κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων εγώ δεν ήμουν πομπός ευχάριστων πραγμάτων» αποκάλυψε.

Τα άστρα τον Ιούλιο του 2014 μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού είχαν υποδείξει ξεκάθαρα ότι η απόφαση δεν ήταν του Πέτρου Κωστόπουλου. Στο άρθρο «Ζώδια και αστέρια: Κωστόπουλος – Μπαλατσινού: Ποιος πήρε την απόφαση του χωρισμού;» είχατε διαβάσει εδώ στο astrology.gr ότι η σύνοδος Άρη (πρωτοβουλία) – Ουρανού (χωρισμού) στο ωροσκόπιο της Τζένης Μπαλατσινού έδειχνε ότι το πρώτο βήμα το έκανε εκείνη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved