Ζώδια και αστέρια: Κριτής του DWTS παραδέχεται: «Αν ήμουν τηλεθεατής, το βράδυ της Κυριακής θα έκανα ζάπινγκ»

Ανοιχτά κριτής του DWTS δηλώνει fun του The music school. Τι δείχνουν τα άστρα για τη χρονική στιγμή που το αποκάλυψε;

Ζώδια και αστέρια: Κριτής του DWTS παραδέχεται: «Αν ήμουν τηλεθεατής, το βράδυ της Κυριακής θα έκανα ζάπινγκ»


«Είναι μαγικό να βλέπω ένα παιδάκι να τραγουδάει» είπε η Κάτια Δανδουλάκη στην κάμερα του «Happy Day» που βρέθηκε στο backstage του 4ου live του Dancing with the Stars.

e76a7fcae1583139ae0c28a36d4807d0 L

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως, αν ήταν τηλεθεατής, το βράδυ κάθε Κυριακής που του Dancing with the Stars μάχεται το The Music School «Θα έκανα ζάπινγκ, έχω μεγάλη αδυναμία στα παιδιά».

Η καταξιωμένη ηθοποιός και επί τρεις συνεχόμενες χρονιές κριτής του Dancing with the Stars έχει τον γενέθλιο Ερμή (δηλώσεις, απόψεις) στον 5ο (παιδιά) σε τρίγωνο (θετικές) με τον Ποσειδώνα (που εκφράζουν πόσο μαγεύεται από αυτά) και είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στα παιδιά και τους νέους ανθρώπους και δεν μπορούσε παρά να πει ότι όμορφο αισθάνεται για αυτά.

Ωστόσο, η δήλωση της έγινε με τον διελαύνοντα Ερμή (άποψη) στον μοιραίο Σκορπιό (καθοριστική, βαθιά προσωπική) σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα (ζήλια, έκρηξη, έντονη ενόχληση) κυβερνήτη του 10ου οίκου της (προϊστάμενοι, διευθυντές) δείχνοντας ότι είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των ιθυνόντων του Dancing with the Stars!

Επίσης, αυτή την περίοδο ο διελαύνων Κρόνος (τέλος, περιορισμός, επίπληξη) ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου – Άρη (επαγγελματικές προστριβές) βάζοντας ερωτηματικά για τον αν η ηθοποιός θα συνεχίσει να είναι και του χρόνου κριτής του Dancing with the Stars ή απλά θα δεχθεί έντονη μομφή στον χώρο της εργασίας της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved