Ζώδια και αστέρια: Τι λένε τα άστρα για την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού στο «Ε»;

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις 11:00 το βράδυ από τη συχνότητα του «Ε» η Ναταλία Γερμανού και η νέα της εκπομπή «Μη χανόμαστε»!

Ζώδια και αστέρια: Τι λένε τα άστρα για την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού στο «Ε»;


Η γλυκιά και ευαίσθητη παρουσιάστρια είναι Καρκίνος και αυτά θα είναι τα βασικά συστατικά της νέας της εκπομπής.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ η Ναταλία Γερμανού θα φιλοξενεί πρόσωπα από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τη μουσική, την πολιτική και όχι μόνο, που το κοινό λέει γι' αυτά «χάθηκε» ή «θυμάσαι τον/την...», αλλά και άτομα που ακόμα κι αν δεν βρίσκονται στο προσκήνιο της επικαιρότητας υπάρχουν ακόμα στη μνήμη του κόσμου.

Η εκπομπή ξεκινά με μια πολυαστρία στον Σκορπιό, μεταξύ Ηλίου, Κρόνου, Αφροδίτης, που δείχνει ότι η παρουσιάστρια μέσα από το νέο της εγχείρημα αναζητά μετά από μια μακρά περίοδο, που πολλά την πλήγωσαν και επέφεραν σημαντικές για εκείνη απώλειες στην επαγγελματική της ζωή, να επιφέρει σε αυτή μια βαθιά μεταμόρφωση που θα της προσφέρει ικανοποίηση, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό και υπαρξιακό επίπεδο.

Βασική προϋπόθεση για την Καρκίνο παρουσιάστρια είναι να νιώσει ότι πηγαίνοντας στο «Ε» γίνεται μέλος μια μεγάλης οικογένειας. Και κριτήριο για αυτή της την ανάγκη είναι πάντα η διαίσθηση της. Όσα κι αν της πουν ή της τάξουν, σημασία έχει πώς θα την κάνουν να νιώσει. Κι αυτό θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και στην επιτυχία ή μη της εκπομπής της.

Επιπλέον, η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό στο ωροσκόπιο της πρεμιέρας της δείχνουν ότι ξαφνικές αλλαγές, μετασχηματισμοί και επαναπροσδιορισμοί είτε σε σχέση με κανάλι και ιθύνοντες είτε σε σχέση με πρόσωπα και ζητήματα της εκπομπής, θα ανακύψουν στη συνέχεια!

Αν και η εύνοια των πλανητών δεν είναι τόσο ισχυρή, η Ναταλία Γερμανού έχει την εμπειρία να τα καταφέρει και στο πέρασμα των χρόνων να αποδείξει ότι... η Γερμανού δεν χάνεται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved