Ζώδια και αστέρια: Νίκος Οικονομόπουλος - Η γυναίκα, τα πιάτα και οι αναμνήσεις από την παιδική ηλικία!

Καλεσμένος στο «ΟΛΑ Μπιπ» ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος που μεταξύ άλλων μίλησε για τις αντιλήψεις του σε σχέση με τις δουλειές του σπιτιού και τη γυναίκα.

Ζώδια και αστέρια: Νίκος Οικονομόπουλος - Η γυναίκα, τα πιάτα και οι αναμνήσεις από την παιδική ηλικία!


«Είμαι παλαιών αρχών. Ήμασταν στο τραπέζι, έτρωγε ο παππούς και η γιαγιά έπρεπε να μαζέψει το τραπέζι. Έτσι έμαθα. Κι εγώ όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου. Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά έτσι έμαθα από τον παππού» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και απευθυνόμενος στο Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Πέρρη ρώτησε «Δεν είναι ωραίο μόλις τελειώσεις το φαγητό σου να μαζέψει το τραπέζι η γυναίκα;».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ως Καρκίνος το ζώδιο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις αρχές και τους κανόνες που το διέπουν ενώ, το τρίγωνο που δέχεται ο Ήλιος του από τον Κρόνο τονίζει ότι ιδιαίτερα σε σχετικά θέματα είναι... παλαιάς κοπής. Συγχρόνως, η κυβερνήτης του ζωδίου του η Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα δείχνοντας ότι ιδιαίτερα σε ζητήματα σπιτικού και γυναίκας είναι απόλυτος και δεν δέχεται με τίποτα κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει τον ίδιο να νιώθει ότι είναι το ιδιαίτερο πρόσωπο που οι ανάγκες και οι φροντίδες του είναι προτεραιότητα.

Έτσι, είναι ο άντρας Καρκίνος όσο κι αν μεγαλώνει, όσο και αν τα καταφέρνει στη ζωή, θέλει να νιώθει ότι υπάρχει μια γυναίκα δίπλα του, που αναγνωρίζει τις ευαισθησίες του, τον φροντίζει, μπορεί να ανεχτεί την γκρίνια του και τις απαιτήσεις του, γιατί είναι το πολύτιμο μωρό της και τον αγαπάει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved