Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη - Για ποιον είπε: «Δεν μπορεί να με κοροϊδέψει»;

«Με έψησε 100% και δεν νομίζω ότι μπορεί να με κοροϊδέψει!» για ποιόν το είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια;

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη - Για ποιον είπε: «Δεν μπορεί να με κοροϊδέψει»;


Η Ελένη Μενεγάκη ως Σκορπιός έχει βλέμμα διερευνητικό και μπορεί να καταλαβαίνει για πρόσωπα και ζητήματα πράγματα που είναι εντελώς αόρατα για τους άλλους.

Το γεγονός ότι ο Ήλιος της στον υδάτινο, βαθύ και διεισδυτικό Σκορπιό είναι στον 7ο οίκο (οι άλλοι) τονίζει την ικανότητά της να κρίνει χαρακτήρες και μάλιστα εις βάθος.

Στον 7ο οίκο (σχέσεις, γάμοι) έχει επίσης και μια συγκέντρωση 4 πλανητών (Ουρανού, Αφροδίτης, Δία, Ερμή) στο ζώδιο του Ζυγού (συντροφικότητα, αγάπη, ένωση) που δείχνει ότι σε θέματα σχέσεων είναι εξπέρ. Κι αυτό γιατί μέσα από αυτό το κομμάτι που στον δικό της αστρολογικό της χάρτη δέχεται την περισσότερη ενεργειακή δόνηση συνεχώς λαμβάνει εμπειρίες και εξελίσσεται.

Το μάτι της λοιπόν σε θέματα σχέσεων κόβει! Και παρακολουθώντας στην εκπομπή της βίντεο με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς που μιλούσε για τον γάμο του με την καλεσμένη της, Αλέκα Καμηλά της είπε: «Το μόνο σίγουρο, από τη μικρή μου εμπειρία, που είναι και λίγο μεγάλη, είναι ότι ο άντρας σου σε αγαπάει πολύ! Εγώ βλέπω έναν άντρα που αγαπάει αυτό που είσαι και τον χαρακτήρα σου και σου αναγνωρίζει, από αυτά που λέει καταλαβαίνω, τις δύσκολες περιόδους που έχεις περάσει» ενώ συμπλήρωσε: «Με έψησε 100% και δεν νομίζω ότι μπορεί να με κοροϊδέψει! Μ' αρέσει! Μπράβο!».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved