Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε την Δούκισσα Νομικού π@@τάνα on air!

Ναι, ειπώθηκε on air αυτή η κακή λέξη από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη προς την Δούκισσα Νομικού στο 3ο live του Dancing with the stars! Τι συνέβη;

Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε την Δούκισσα Νομικού π@@τάνα on air!


Προτεινόμενοι προς αποχώρηση στο χτεσινό show ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Θάλεια Προκοπίου.

Με τον διελαύνοντα Κρόνο (τεστ, απομάκρυνση) σε σύνοδο με τον Ήλιο του (θέαμα, προσωπικότητα) ο ηθοποιός βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση! Όμως με τον διελαύνοντα Άρη (πρόκριση) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία του (τύχη) στάθηκε τυχερός και τελικά εκτός παιχνιδιού βρέθηκε η Θάλεια Προκοπίου.

Συγχρόνως, ο διελαύνων Ερμής (κουβέντες) στον Σκορπιό (κακές) έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του (ένταση, εξ ενστίκτου) στον Σκορπιό (ειρωνεία). Έτσι την ώρα που η Δούκισσα Νομικού κρατούσε την κάρτα με το όνομα του διαγωνιζόμενου που θα αποχωρούσε και ρωτούσε αρκετές φορές ως είθισται κατά τη διαδικασία αποχώρησης του «Dancing with the stars» αν θα φύγει ο Θεοχάρης ή η Θάλεια, ο ηθοποιός της είπε αυθόρμητα με αστειευμένο ύφος τύπου «αφού ξέρεις, τι μας τυραννάς;».... «π@@τάνα»!

Η αντίδραση της Δούκισσας Νομικού; Έκανε πως δεν άκουσε! Έ, είναι Σκορπίνα! Κι η τέχνη της αποσιώπησης ιδιαίτερα όταν θέλει να διαφύγει από μια δύσκολη περίσταση είναι εγγεγραμμένη... στο γονίδιο της!

Δες το video ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved