Ζώδια και αστέρια: Τι λένε τα αστέρια για την πρεμιέρα του DWTS;

Ανανεωμένο και πολύ λαμπερό επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες σήμερα το βράδυ το Dancing with the stars.

Ζώδια και αστέρια: Τι λένε τα αστέρια για την πρεμιέρα του DWTS;


Η αντίστροφη μέτρηση για την σημερινή πρεμιέρα του DWTS 5 στις 21:15 έχει ξεκινήσει!

Οικοδέσποινα και φέτος θα είναι η Δούκισσα Νομικού ενώ στο backstage θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους ο Κώστας Μαρτάκης!

Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Γιάννης Λάτσιος, η Κάτια Δανδουλάκη αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς! Ο ρόλος του σχεδιαστή μόδας στην κριτική επιτροπή αναμένεται να είναι ανατρεπτικός, ξεχωριστός και εκκεντρικός με πολλές απρόσμενες εκπλήξεις όπως ορίζει το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Ουρανού στο ωροσκόπιό του που δείχνει ότι οι extreme και προχώ εκδηλώσεις είναι το σήμα καταθέν του.

Τα πρόσωπα της showbiz που θα διαγωνιστούν στην χορευτική σκηνή του Dancing with the stars είναι 14! Έξι γυναίκες και έξι άνδρες! Πρόκειται για τους Χρίστίνα Αλούπη, Μαρία Ηλιακή, Νικολέττα Καρά, Ελισάβετ Σπανού, Θάλεια Προκοπίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, Νίκη Κάρτσωνα, Χάρη Ιωαννίδη, Χρήστο Σπανό, Θανάση Βισκαδουράκη, Φάνη Λαμπρόπουλο, Τριαντάφυλλο και Θάνο Πετρέλη.

Στον αστρολογικό χάρτη της πρεμιέρας του 5ου Dancing with the stars ο διελαύνοντας Δίας (μεγάλη) στον Λέοντα (λάμψη) σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό (νέες ιδέες, καινούργια πρόσωπα) δείχνοντας ότι στο DWTS 5 αναμένεται να φυσά αέρας ανανέωσης και να είναι πιο λαμπερό, πιο εντυπωσιακό και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ!

Η αντίθεση του Ερμή (δηλώσεις, λόγια) που είναι και κυβερνήτης του Ωροσκόπου στους Διδύμους (ποικίλα) με τον Ουρανό (προκλήσεις) δείχνουν ότι όχι μόνο θα συζητιέται και θα σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, αλλά θα κάνει συνεχώς και μεγάλο ντόρο!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη το ζώδιο που αγαπά το χιούμορ και τη χαρά δείχνοντας στιγμές υπερβολής, γέλιου και ξεφαντώματος!

Συγχρόνως, στον 10ο οίκο (πως θα το δουν οι άλλοι) βρίσκεται ο πλανήτης της φαντασίας, της καλλιτεχνίας και της ψυχαγωγίας, ο Ποσειδώνας σε θετική όψη με την όλο πάθος και γεμάτη ένταση και ισχυρό σεξαπίλ Αφροδίτη στον Σκορπιό! Στόχος του χορευτικού σόου θα είναι να αποτελέσει μια όμορφη συντροφιά με χορό, ρυθμό, πάθος και ένταση που θα καθηλώνει τον τηλεθεατή τα κυριακάτικα βράδια και θα το πετύχει!

Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα τονίζει και το φιλανθρωπικό σκοπό του σόου και έτσι τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις ψηφοφορίες του DWTS 5 θα δίνονται και πάλι στο «Make A Wish».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved