Ζώδια και αστέρια: Η Μενεγάκη, η Έκλειψη, ο γιος της και ο γουρλής Δίας!

Η παρουσία του χαρωπού Δία στον Λέοντα στον 5ο ηλιακό οίκο της Ελένης Μενεγάκη δείχνει ευθυμία και περηφάνια σε σχέση με παιδιά.

Ζώδια και αστέρια: Η Μενεγάκη, η Έκλειψη, ο γιος της και ο γουρλής Δίας!


Την Τετάρτη, ο γιος της Άγγελος, πήγε με το θείο του, τον αδερφό της παρουσιάστριας, στο γήπεδο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους! Ο μικρός χάρηκε πάρα πολύ που ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ και άρχισε να πανηγυρίζει φωνάζοντας «Ολυμπιακάρα».

Ο αδερφός της απαθανάτισε σε βίντεο με το κινητό του τη στιγμή και όταν η Ελένη Μενεγάκη την είδε η καρδιά της πλημμύρισε από ευτυχία. Η χαρά που έβλεπε τον γιο της να εκδηλώνει ζωηρά τόσο ευχάριστα συναισθήματα, ήταν τόσο μεγάλη που θέλησε να την μοιραστεί με όλους.

Την επόμενη μέρα η παρουσιάστρια πρόβαλε ένα βίντεο στην εκπομπή της, στο οποίο φαίνεται ο 12χρονος γιος της να πανηγυρίζει για τη νίκη της ομάδας του. Με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό να ενεργοποιεί το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στο ωροσκόπιό του, όψη «ανέλπιστης χαράς», o μικρός έγινε χάρη σε αυτή guest star στην εκπομπή της μαμάς του.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι Τοξότης και έχει κυβερνήτη του τον τυχερό Δία και η Ελένη τόνισε ότι ο μικρός Άγγελος είναι γουρλής! Κανονικά θα έπρεπε «να έχει μόνιμη θέση» είπε στο Καραϊσκάκη όταν παίζει ο Ολυμπιακός με ξένες ομάδες γιατί «Σε δύο ξένους αγώνες πήγε με τον Ολυμπιακό και έσκισε ο Ολυμπιακός»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved