Ζώδια και αστέρια: Δες! Αγνώριστη έκανε η Έκλειψη την Έλλη Κοκκίνου!

«Χτύπησε» η Έκλειψη την Έλλη Κοκκίνου και εκείνη ξέσπασε στα μαλλιά της!

Ζώδια και αστέρια: Δες! Αγνώριστη έκανε η Έκλειψη την Έλλη Κοκκίνου!


Ένταση, φόβος και εκνευρισμός ίπτανται στους ουράνιους και κοσμικούς αιθέρες εδώ και πολλές μέρες. Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στις 24/10 στον ισχυρό Σκορπιό παίζει στην παρούσα κατάσταση καταλυτικό ρόλο!

Κι αυτό γιατί ο σκοτεινός Πλούτωνας που κυβερνά τον Σκορπιό κάνει δυσαρμονική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό και έτσι η φράση «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος» γίνεται το ενεργειακό στίγμα των ημερών.

Απρόβλεπτες εξελίξεις που τρομάζουν τη ψυχή ή ξαφνικές αλλαγές για να ξορκιστεί κάτι που πονά υποδεικνύει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού και σε αυτά τα πλαίσια η Έλλη Κοκκίνου άλλαξε τα μαλλιά της μετά το «χωρισμό» της με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη.

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ωροσκόπιο της Έλλης Κοκκίνου «χτυπά» τον Ήλιο της στο Λέοντα που συμβολίζει τόσο την εμφάνιση και τη δουλειά της όσο και το σύντροφό της.

Φέτος το χειμώνα η Έλλη Κοκκίνου θα είναι μακριά από τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη αφού ο νεαρός μπασκετμπολίστας θα αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται να τη στεναχωρεί και να θέλει να διώξει τη μελαγχολία αλλάζοντας τα μαλλιά της!

O φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK, εντόπισε την τραγουδίστρια με νέο μακρύ καρέ... χρώματος καστανό!

820 eb80e575-7ade-4502-9916-b2fd8efa47d4
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved