Ζώδια και αστέρια: Πέγκυ Ζήνα: Γιατί άλλαξε γνώμη και φέτος θα συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη;

Η Πέγκυ Ζήνα εξήγησε γιατί έκανε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά στη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ζώδια και αστέρια: Πέγκυ Ζήνα: Γιατί άλλαξε γνώμη και φέτος θα συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη;


«Τον χειμώνα θα είμαι με τον Νότη Σφακιανάκη» είπε η Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εκπλήσσοντας τους πάντες!

Πέρσι η τραγουδίστρια μετά από τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή και όσα είχαν ακολουθήσει είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη. Φέτος όμως... τα γύρισε ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους για το χειμώνα στο «Φωταέριο».

Η τραγουδίστρια είναι Ιχθύς! Ζώδιο μεταβλητό που επηρεάζεται από το συναίσθημα της στιγμής και ως εκ τούτου η βούλησής της αλλάζει σαν τα νερά της Χαλκίδας, γεγονός που ενισχύεται από το γεγονός ότι και ο Ερμής (γνώμη) στο ωροσκόπιό της βρίσκεται στον Ιχθύ (ρευστή).

Κάπως έτσι η δημοφιλής τραγουδίστρια δικαιολόγησε την στροφή που έκανε λέγοντας: «Πέρυσι ήμουν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που είχαν πει ότι την δεδομένη στιγμή, με τον τρόπο που ήθελε να συνεργαστεί πέρυσι και πρόπερσι ο Νότης, πιθανόν δεν θα το έκανα. Πέρυσι ήταν υποθετική η ερώτηση, φέτος είναι πραγματική. Κάθε χρόνο, ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται την ανάγκη να κάνει διαφορετικά πράγματα στην τέχνη, γιατί αλλιώς όλοι οι καλλιτέχνες θα ήμασταν πολύ βαρετοί».

Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή για την Πέγκυ Ζήνα όσα έγιναν και ειπώθηκαν την περσινή χρονιά. Φέτος σκέφτεται και νιώθει διαφορετικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved