Ζώδια και αστέρια: Τι μπορεί να κάνει η Κριός Στεφανίδου για να «πολεμήσει» την αντίπαλο Μενεγάκη;

Η Τατιάνα Στεφανίδου ως Κριός θέλει να είναι η «Μία» της μεσημεριανής ζώνης όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της εκπομπής της. Όμως αυτό δεν είναι εύκολο όταν έχει απέναντί της τη δυναμική Σκορπίνα Ελένη Μενεγάκη.

Ζώδια και αστέρια: Τι μπορεί να κάνει η Κριός Στεφανίδου για να «πολεμήσει» την αντίπαλο Μενεγάκη;


Η ωραία Ελένη έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Με ωροσκόπο Κριό (πρωτιά) και τον κυβερνήτη αυτού τον Άρη σε έξαρση και υπερυψωμένο, δηλαδή με αστρολογικές περγαμηνές αναμφίβολα είναι μια σκληρή αντίπαλος!

Η Κριός Τατιάνα Στεφανίδου παραδέχεται ότι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της στη μεσημεριανή ζώνη. Με μια πολυαστρία στον Ταύρο, σίγουρα έχει ανάγκη να βάλει σε μια τάξη το πώς θα γίνεται η εκπομπή της. Από την άλλη, επειδή ο Ταύρος νιώθει ωραία στον καναπέ και αυτό μπορεί να βγει στο γυαλί, με την πολυαστρία στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, αν δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στον καναπεδάτο ρόλο της, όπως όταν παίρνει συνεντεύξεις, θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση καθώς θα είναι ο εαυτός της!

Μια άλλη πτυχή της πολυαστρίας στον Ταύρο είναι η μουσική και ο έρωτας την οποία αξιοποίησε η Τατιάνα Στεφανίδου την περασμένη Πέμπτη. Με αφορμή το τραγούδι των Onirama «Τι Είναι Αγάπη» που έπαιξε στην έναρξη, η παρουσιάστρια έστειλε σπέσιαλ αφιέρωση στο σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. «Αγάπη είναι να τον αγαπάς κάθε μέρα και πιο πολύ. Αφιερώνω αυτό το κομμάτι στον άνδρα μου» είπε. Ωραίο και γλυκό! Όμως αν θέλει η παρουσιάστρια να είναι η «Μία» θα πρέπει να είναι η Τατιάνα Στεφανίδου! Γι' αυτό αν κάνει αυτό στο οποίο περνά πιο καλά θα μπορεί να βγάλει προς τα έξω κάτι αληθινό και να κερδίσει τον τηλεθεατή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved