Ζώδια και αστέρια: Ρουβάς - Ζυγούλη: Το ειδύλλιο και ο γάμος με την ευλογία του Δία

Ο Δίας στον Λέοντα προξένεψε τη Ζυγούλη στον Ρουβά και τώρα γίνεται κουμπάρος!

Ζώδια και αστέρια: Ρουβάς - Ζυγούλη: Το ειδύλλιο και ο γάμος με την ευλογία του Δία


Κύκλους κάνει η ζωή, κύκλους κάνει και ο γουρλής Δίας. Ο δικός του κύκλος κρατά σχεδόν 12 χρόνια. Φέτος και του χρόνου ο Δίας θα είναι στον Λέοντα. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω θα δούμε ότι περίπου 12 χρόνια πριν δηλαδή το 2002-2003 ο Δίας πάλι βρισκόταν στον λαμπερό Λέοντα. Υπό την επιρροή του, το 2003 αποτέλεσε μια χρονιά ορόσημο για την προσωπική ζωή του απόλυτου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά. Ο Δίας (ευτυχία, τύχη, ευλογία) κάνοντας όψη με την γενέθλια Αφροδίτη (έρωτας, σχέση, γάμος) του Σάκη Ρουβά σηματοδότησε την αρχή ενός ερωτικού ειδυλλίου. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έγιναν ζευγάρι!

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2003 με ένα χαστούκι! Ο Αιγόκερως, Σάκης Ρουβάς είχε ξεκινήσει συνεργασία με τη Vodafone και σε ένα σποτ που γυρίστηκε για την εταιρεία τηλεπικοινωνίας στην Ελούντα γνώρισε την Καρκίνο, Κάτια. Εκείνη για χάρη του σεναρίου του σποτ του έδωσε ένα χαστούκι και εκείνος την ερωτεύτηκε!

Γυναίκα Καρκίνος – άνδρας Αιγόκερως θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα αστρολογικά ζευγάρια και δεν είναι τυχαίο που η Κάτια και ο Σάκης μετρούν 11 χρόνια και κάτι μαζί. Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Αναστασία και την Αριάδνη. Ακόμα όμως το ταιριαστό λαμπερό ζευγάρι της showbiz δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Και λέμε ακόμα γιατί ο Δίας στον Λέοντα βρέθηκε αυτό το διάστημα Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2014 στην ίδια θέση ακριβώς όταν ξεκίνησε ο έρωτας Ρουβά – Ζυγούλη τον Ιούλιο 2003 και θα ξαναβρεθεί πάλι την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015!

Στο πρώτο πέρασμα του Δία ο Σάκης Ρουβάς στο γλέντι για τα βαφτίσια της μικρής του κόρης, Αριάδνη ζήτησε το χέρι της Κάτιας Ζυγούλη από τον πατέρα της και εκείνη δέχτηκε. Ο γάμος τους θα είναι θρησκευτικός και το πιθανότερο είναι το 2015 που ο Δίας στον Λέοντα θα κάνει το δεύτερο πέρασμά του από το ίδιο σημείο της «ευλογίας του έρωτα και του γάμου» στον αστρολογικό χάρτη του Σάκη Ρουβά. Ο τυχερός Δίας στον Λέοντα ξεκίνησε τον έρωτα της όμορφης Κάτιας και του γοητευτικού Σάκη και ο Δίας στον Λέοντα είναι αυτός που τον επισφραγίσει... με παπά και με κουμπάρο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved