Ζώδια και αστέρια: Γιατί ο Stephen Collins αποκάλυψε τώρα ότι είναι παιδεραστής;

Σοκ έχει προκαλέσει στο Hollywood η είδηση πως ο ηθοποιός Stephen Collins έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τρία ανήλικα κορίτσια.

Ζώδια και αστέρια: Γιατί ο Stephen Collins αποκάλυψε τώρα ότι είναι παιδεραστής;


Η αποκάλυψη έγινε χτες, 7 Οκτωβρίου 2014, στους παλμούς της σημερινής Σεληνιακής Έκλειψης στην 15η μοίρα του Κριού, από τον ίδιο τον ηθοποιό, στα πλαίσιο δικαστικής διαμάχης για το διαζύγιό του από τη Faye Grant.

Ποιος ο ρόλος της Σεληνιακής Έκλειψης στην 15η μοίρα του Κριού; Μεγάλη! Κι αυτό γιατί στην εν λόγω Έκλειψη συμμετέχει σε δυσαρμονικές όψεις ο αποκαλυπτικός Ουρανός και ο σκοτεινός Πλούτωνας δείχνοντας ότι, αν ενεργοποιεί αρνητικά τοποθετημένο πλανήτη σε ένα ωροσκόπιο, μπορεί να βγάλει στο φως σημεία και τέρατα!

Αυτό συμβαίνει στον αστρολογικό χάρτη του Stephen Collins ο οποίος σε ηχογραφημένες συνομιλίες που υπάρχουν από συνεδρίες του σε ψυχολόγο ομολογεί ότι ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια. Η Σεληνιακή Έκλειψη στην 15η μοίρα είναι σε αντίθεση με την γενέθλια Αφροδίτη του (ερωτικά αισθήματα, κορίτσια) στην 14η μοίρα του Ζυγού (πάντα δίνεται ανοχή + - 3 μοίρες) και ενεργοποιεί τη σύνοδο με τον απατηλό Ποσειδώνα (αρρωστημένα, λανθασμένα, μη ρεαλιστικά) που δείχνει ότι ο ηθοποιός έχει λανθασμένα ερωτικά πρότυπα. Το γεγονός μάλιστα ότι η γενέθλια σύνοδος είναι στο ζώδιο του Ζυγού, που ανήκει στον παρορμητικό σταυρό, ενισχύει την τάση για ορμές που δεν μπορούν να ελεγχθούν!

Βέβαια, όποιος έχει μια σύνοδο Αφροδίτη – Ποσειδώνα δεν μπορεί να θεωρηθεί ένοχος για παιδοφιλικές τάσεις ή παιδεραστία. Από μόνη της η όψη δείχνει απλώς τάση για αισθηματικές απάτες ή εξιδανικεύσεις, ερωτικά μπερδέματα ενώ είναι και μια όψη που θεωρείται πολύ καλή για θέματα τέχνης και μόδας. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι ένα ωροσκόπιο εξετάζεται στο σύνολό του και σε θέματα ασέλγειας πρέπει να ελεγχθεί και ο Κρόνος, ο πλανήτης που σχετίζεται με τον αυτοέλεγχο. Εδώ να σημειώσω, ότι οι τελευταίες έρευνες νευροεπιστημόνων δείχνουν ότι η λευκή ουσία που συνδέεται με τον αυτοέλεγχο και σχετίζεται με νοητικές διαταραχές όπως σχιζοφρένεια και αυτισμός είναι λιγότερη στον εγκέφαλο των παιδεραστών.

Ο Κρόνος λοιπόν είναι σημαντικό να ελεγχθεί. Στο ωροσκόπιο του Stephen Collins είναι σε αδυναμία, δηλαδή σε ζώδιο που δεν λειτουργεί καλά και το οποίο θεωρείται αρνητικός δείκτης για ζητήματα σε σχέση με παιδιά. Πιο συγκεκριμένα ο Κρόνος του είναι στον Λέοντα, δείχνοντας ασέβεια και αρνητικές ενέργειες προς τα παιδιά. Για να γίνει αυτό πιο κατανοητό θυμίζω, ότι η τραγική ιστορία της εξαφάνισης της μικρή Μαντλίν Μακάν έγινε το Μάιο του 2007, με τον Κρόνο στον Λέοντα. Βέβαια, στο ωροσκόπιο του ηθοποιού την ασεβή στάση προς το παιδιά θέτει επί της ουσίας σε εφαρμογή το γεγονός ότι ο Κρόνος του στον Λέοντα είναι αυτό που λέμε στην αστρολογία «χτυπημένος». Κάνει σύνοδο με τον αποτροπιαστικό Πλούτωνα (μυστικές, σεξουαλικές ενέργειες) στον Λέοντα (παιδιά) και τετράγωνο με το Δία (ανηθικότητα, χωρίς μέτρο) στον Σκορπιό (σε θέματα σεξ) δείχνοντας τάση για αρνητικές ενέργειες προς παιδιά με σεξουαλικό – εγκληματικό χαρακτήρα και έλλειψη ηθικής. Καθόλου τυχαίο ότι αυτές οι όψεις είναι επίσης ενεργοποιημένες αυτή την περίοδο από τους διελαύνοντες Κρόνο (τέλος, τιμωρία) και Δία (διάδοση) δείχνοντας την τάση να γίνει ευρέως γνωστή η ιστορία και να αναλάβουν επί του θέματος οι αστυνομικές αρχές.

Ήδη έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει σεξ με ένα 11χρονο κορίτσι στη Νέα Υόρκη, το οποίο, μάλιστα, είχε συγγενική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του! «Της χάιδεψα το χέρι και το έβαλα πάνω στα γεννητικά μου όργανα», περιγράφει με κυνισμό ο ηθοποιός και δεν διστάζει να παραδεχθεί πως συνέχισε να ασελγεί πάνω στην μικρή μέχρι την ηλικία των 13 ετών. Παράλληλα, ο Stephen Collins εξομολογήθηκε πως ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις με ένα ανήλικο κορίτσι που ζούσε στην γειτονιά του στο Λος Άντζελες καθώς και ακόμα μία 12χρονη στη Νέα Υόρκη.

Αποκαλύψεις τρομακτικές που συνταράσσουν τη ψυχή όλων μας, πόσω μάλλον των μικρών κοριτσιών στα οποία ο ηθοποιός ασελγούσε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved