Ζώδια και αστέρια: Πώς η Έκλειψη επανέφερε στον αφρό της επικαιρότητας την Έλλη Στάη;

Οι Εκλείψεις έχουν και τα καλά τους! Συνταγή επιτυχίας θεωρείται να μετατρέπει κάποιος τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Και αυτό ακριβώς έκανε και η άφοβη, τολμηρή και διεκδικητική Κριαρίνα Έλλη Στάη.

Ζώδια και αστέρια: Πώς η Έκλειψη επανέφερε στον αφρό της επικαιρότητας την Έλλη Στάη;


Πριν από λίγες μέρες σε σύσκεψη του Μεγάλου Καναλιού για την τύχη του κεντρικού δελτίου μέτοχος πρότεινε την Έλλη Στάη για τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας. Διευθυντικό όμως στέλεχος αντέδρασε χαρακτηρίζοντας τη διάσημη δημοσιογράφο «τηλεπαρουσιάστρια της προ-προηγούμενης γενιάς».

Το γεγονός έγινε στους παλμούς της Σεληνιακής Έκλειψης της 8ης Οκτωβρίου 2014 στο ζώδιου του Κριού (επίθεση, βολή, κόντρα ) στην 15η σχηματίζοντας όψη συνόδου με την γενέθλια Αφροδίτη (εμφάνιση, ομορφιά, αποδοχή) της Έλλης Στάη που βρίσκεται στην 17η μοίρα του Κριού. Ως εκ τούτου η Κριαρίνα δημοσιογράφος εξέλαβε το σχόλιο ως επίθεση και μάλιστα όπως υποστήριξε όχι μόνο απέναντι σε αυτή αλλά προς όλες τις γυναίκες. «Εμβρόντητη, έμαθα ότι διευθυντικό στέλεχος της ενημέρωσης Μεγάλου Καναλιού με περιέγραψε... γραπτώς ως ηλικιωμένη και άρα ανίκανη για τις ειδήσεις. Το θέμα δεν είναι προσωπικό, είναι γενικό και σημαίνει αμιγώς ρατσιστική αντίληψη» δήλωσε.

Επιπλέον, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό ενεργοποιεί στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλής Στάη το τετράγωνο της Αφροδίτης (ομορφιά, γυναίκα) με τον Ουρανό (αντίδραση, μεγάλες διαστάσεις, τηλεόραση, δημοσιότητα) δείχνοντας ότι το απρόβλεπτο συμβάν απεδείχθη μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη γνωστή δημοσιογράφο για να βρεθεί μετά από πολλά χρόνια στον αφρό της επικαιρότητας.

Σε αυτό βέβαια βοήθησε ότι η Κριαρίνα δημοσιογράφος, όπως ορίζει ο Άρης, ο θεός του πολέμου και κυβερνήτης του ζωδίου της, πέρασε στην αντεπίθεση ανοίγοντας ή συνεχίζοντας μια μιντιακή κόντρα. Πιο συγκεκριμένα η ορμητική σαν καταπέλτης Κριός Έλλη Στάη εξαπέλυσε πόλεμο προς το πρόσωπο που την χαρακτήρισε ηλικιωμένη κατηγορώντας το ανοιχτά για ρατσισμό. Αρχικά μέσα από άρθρο της και εν συνεχεία σε συνέντευξή που έδωσε στον Δημήτρη Δανίκα και πήρε μεγάλη δημοσιότητα.

Ο χορός του πολέμου τους βρίσκεται εν εξελίξει! Ανεξάρτητα όμως από το πώς θα εκτυλιχθεί ένα πράγμα είναι σίγουρο η δυναμική Κριαρίνα Έλλη Στάη, οπλισμένη με τη δύναμη της γνώμης της και το ταλέντο της κριτικής παρέμβασης αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την εναντίον της «επίθεση» για να γίνει πρώτο θέμα της επικαιρότητας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved