Ζώδια και αστέρια: Σοκ! Το ξέσπασμα της μητέρας της Σίσσυς Φειδά εναντίον της

Μια γεμάτη πίκρα συνέντευξη με θανατηφόρες ατάκες που «τρυπώνει» τον αναγνώστη στις άγνωστες πτυχές της σχέσης της με την κόρη της έδωσε η μητέρα της Σίσσυς Φειδά, λίγες μέρες πριν το γάμο της γνωστής διακοσμήτριας στη Μύκονο με τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο.

Ζώδια και αστέρια: Σοκ! Το ξέσπασμα της μητέρας της Σίσσυς Φειδά εναντίον της


Ίντριγκα, εκδίκηση, λόγια σε βιτριόλι βουτηγμένα, γραφόμενα της κλειδαρότρυπας αλλά και συνεντεύξεις και δηλώσεις που παρουσιάζουν βαθύτατα μυστικά συμβολίζονται από τον Ερμή στον Σκορπιό, και ως τις 10 του Οκτώβρη που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα βρίσκεται στον εν λόγω ζώδιο, οι πόρτες των μυστικών ανοίγουν και πότε θα εντείνουν το μυστήριο και πότε θα μαυρίζουν τη ψυχή.

Σε αυτά τα πλαίσια η μητέρα της Σισσύς Φειδά έδωσε μια συνέντευξη κάνοντας πικρά παράπονα επειδή ο γάμος της κόρης της θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο οποίο δεν θα είναι καλεσμένοι ο αδερφός της, ο θείος της και ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της και γιατί η interior designer της επιβάλλει συγκεκριμένο dress code.

Πιο συγκεκριμένα η μητέρα της Σισσυ Φειδά όσον αφορά στο ποιους καλεί η Σίσσυ Φειδά από την οικογένειά της στο γάμο είπε: «Τι μας παίρνεις τηλέφωνο και μας καλείς στον γάμο σου; Να έρθουμε οι μισοί; Λειψοί; Να έρθω χωρίς άντρα; Ο αδελφός μου είναι δυστυχισμένος. Σχεδόν δεν έχει να φάει που μένει στα Εξάρχεια, ούτε το θείο της που είναι τόσο πονεμένος, με ανοιχτή καρδιά και ούτε αυτόν στο γάμο δεν κάλεσε μπας και τη θίξουνε. Ούτε τον αδελφό της κάλεσε γιατί διαπληκτίστηκαν πριν από δύο τρία χρόνια για κάτι δανεικά που της ζήτησε και καθυστέρησε να της τα δώσει και άρχισε να τον βρίζει, να τη βρίζει, να βρίζονται, εν πάση περιπτώσει, αδελφός της είναι, μαζί μεγάλωσαν, πρέπει να τον πάρει», ενώ όσον αφορά στο dress code για το γάμο ανέφερε: «Θα σου διαλέξω εγώ τι θα φορέσεις. Κι αν δεν τα εγκρίνω αυτά που θα φορέσεις, θα φύγεις με το ίδιο καράβι. Εγώ δεν έφυγα με το ίδιο καράβι από τους μεγαλύτερους αλήτες που έπεφταν μπροστά στα πόδια μου, δε με έδιωξαν με το ίδιο καράβι και θα με διώξει αυτή;».

Επιεπλέον, όσον αφορά στα παράπονα που έχει καιρό μέσα της τόνισε «Πήγα στο σπίτι της να κοιμηθώ ένα βράδυ, είχαμε τσακωθεί με τον άντρα μου έφυγα με τα νυχτικά. Και πήγα στο Κολωνάκι με τα νυχτικά, με τις πυτζάμες με τις σαγιονάρες του γιου μου και έκλαιγα με αναφιλητά. Μην ξαναπατήσεις μου λέει στο Κολωνάκι έτσι και με ξεφτιλίσεις γιατί θα σε αποκηρύξω από μάνα μου. Αυτό σε ενδιαφέρει της λέω αν φοράω το νυχτικό και ήρθα εδώ ξυπόλητη στο Κολωνάκι ή το δράμα που κουβαλάω στην πλάτη μου. «Και εμένα τι με νοιάζει, εσύ τον επέλεξες» μου είπε. Τον επέλεξα αλλά που να πάω; Κάθισα ένα βράδυ στο σπίτι της και σηκώθηκε και έφυγε ο άντρας της γιατί δεν ήθελε να περνάει από τις κλειστές πόρτες του σαλονιού και μου έδωσε 200 Ευρώ την άλλη μέρα να πάω να κοιμηθώ με τους Πακιστανούς στην πλατεία Βάθης. Κι αυτή χάλαγε χίλια ευρώ τη μέρα το λιγότερο, να μη σου πω 2 - 3 χιλιάδες Ευρώ για λούσα και ταξίδια και dolce vita».

Όσον αφορά στο πώς νιώθει αυτόν τον καιρό για την κόρη της η μητέρα της Σίσσυς Φειδά εξομολογείται: «Την απέβαλα από παιδί μου, δε τη νιώθω, δεν πονάω, πονάω για αυτά που περνάω εγώ, για το φέρσιμο της, για αυτό πονάω. Τώρα να μου πουν ότι πέθανε, δεν πρόκειται να πάω. Την απέβαλε ο οργανισμός μου. Δεν είναι πράγμα αυτό. Το θεωρώ πολύ βαρύ. Είναι ασήκωτο, να με αμφισβητήσει το ίδιο μου το παιδί. Αυτή την προσβολή δεν την έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορείς να με προσβάλλεις κυρία μου εσύ. Εγώ σε έφτιαξα. Εγώ σε δημιούργησα».

Μπορεί αυτή η συνέντευξη (Ερμής) να είναι η χαριστική βολή ( Σκορπιός) στη σχέση τους; Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα λεγόμενα (Ερμής) θα διαμορφώσουν σε σημαντικό βαθμό τη μοίρα (Σκορπιός) αυτής της σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved