Ζώδια και αστέρια: Ο Θέμης Μάλλης, η Ελεονώρα Μελέτη και τα ναρκωτικά

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Θέμης Μάλλης, στενός φίλος και συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη.

Ζώδια και αστέρια: Ο Θέμης Μάλλης, η Ελεονώρα Μελέτη και τα ναρκωτικά


Παρθένος με Ωροσκόπο Τοξότη είναι η Ελεονώρα Μέλέτη, Παρθένος με Σελήνη στον Τοξότη είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης της, Θέμης Μάλλης, η αστρολογική χημεία των οποίων αποτυπώνεται μοναδικά από τα λόγια του δεύτερου: «Μόλις την είδα, κατάλαβα πως θα δουλέψουμε μαζί. Μετά από έξι χρόνια και σε προσωπικό πλέον επίπεδο, η Ελεονώρα είναι οικογένειά μου».

Μαζί ετοιμάζουν για το κανάλι Ε τη νέα εκπομπή «#hashtag» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο διελαύνων Ουρανός (αλλαγή), σε θετική όψη με τον γενέθλιο Άρη του (εργασία) δείχνει το νέο ξεκίνημά του στο κανάλι Ε, στο οποίο πρώτα συμφώνησε εκείνος και μετά η Ελεονώρα Μελέτη: «Πρώτα φώναξαν εμένα στο Ε. Η Ελεονώρα τότε ήταν στη Μύκονο, έκανε διακοπές και μου είχε πει πως, αν δεν έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε τηλεοπτικά, μπορεί να καθόταν και σπίτι της.» δήλωσε ο Θέμης Μάλλης.

Όσον αφορά τον τίτλο της εκπομπής, «#hashtag», το σκέφτηκαν μαζί με την Ελεονώρα, ενώ έτρωγαν σε ένα σουβλατζίδικο στη Γλυφάδα και στόχος τους είναι «κάθε έννοια, με την οποία θα ασχολείται η εκπομπή, θέλουμε να γίνεται πεδίο συζήτησης».

Ο πλανήτης της πρωτοπορίας, του ξαφνιάσματος και της τηλεόρασης, ο Ουρανός (τηλεοπτικό), -από διέλευση κάνει θετική όψη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (όνειρο) της Ελεονώρας- είναι διατεθειμένος να της ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία.

Η πρώτη εκπομπή που θα είναι ο πιλότος θα έχει ως #hashtag τη λέξη «ελευθερία» και όπως εξηγεί ο Θέμης Μάλλης: «Η Ελεονώρα πηγαίνει στο Άμστερνταμ και βιώνει τη δυνατότητα που της δίνει η ελευθερία εκεί, με διάφορα κοινωνικά πειράματα».

Ωραία τα είπαμε πιο πάνω, όμως επειδή ο Ουρανός (ελευθερία, πρωτοπορία) ενεργοποιεί το θολό και πλανερό τετράγωνο του Ερμή (καριέρα στο ωροσκόπιο της) - με τον Ποσειδώνα (χάνοντας τη λογική) η Ελεονώρα Μελέτη θα πρέπει να προσέξει πώς θα χειριστεί την απέχθεια στην επανάληψη και την ανάγκη να κάνει κάτι διαφορετικό και να εκπλήξει γιατί στο όνομα της ελευθερίας γίνονται τα μεγαλύτερα λάθη!

Ο Θέμης Μάλλης στο τέλος δήλωσε «Η Ελεονώρα μπορεί να κάνει ακόμα και ναρκωτικά» αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved