Ζώδια και αστέρια: Ευθύμης Ζησάκης - Πώς έχασε 12 κιλά σε ενάμισι μήνα;

Στιλάκι έχει γίνει ο Ευθύμης Ζησάκης αφού μέσα σε ενάμισι μήνα το καλοκαίρι έχασε όχι δυο, όχι τέσσερα, όχι έξι αλλά 12 ολόκληρα κιλά! Πώς πέτυχε αυτόν τον άθλο αποκάλυψε ο ίδιος!

Ζώδια και αστέρια: Ευθύμης Ζησάκης - Πώς έχασε 12 κιλά σε ενάμισι μήνα;


Θα το διαβάζεις και θα το βλέπεις γύρω σου αγαπητέ αναγνώστη του astrology.gr συνεχώς πως δεν υπάρχει εύκολα Τοξότης χωρίς κάποια παραπανίσια κιλά. Με κυβερνήτη τον γουρλή αλλά και υπερβολικό Δία τον έλεγχο στο φαγητό οι Τοξότες δύσκολα τον έχουν!

Στα νεανικά τους χρόνια, συνήθως γιατί αθλούνται κρατούνται σε φόρμα και ό,τι τρώνε το καίνε! Όταν όμως πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά ή δίνουν όλη τους την ενέργεια για να ανοίξουν τις πόρτες των φιλοδοξιών του τότε οι απερίσκεπτες κραιπάλες στο φαγητό γίνονται συνήθεια χωρίς καν το καταλαβαίνουν.

Ο άνθρωπος δεν είναι οι διαστάσεις του, είναι η προσωπικότητα και αν έχει κάποια κιλάκια που δεν κάνουν κακό στην υγεία του ok λέω εγώ αλλά δεν νομίζω ότι αυτή την γνώμη την ασπάζεται και ο χώρος της showbiz και του θεάματος. Εκεί οι απαιτήσεις εμφάνισης είναι μεγάλες!

Κάπως έτσι ο επικοινωνιακός και ενθουσιώδης Τοξότης Ευθύμης Ζησάκης, που στη δουλειά του η εικόνα παίζει μεγάλο ρόλο, αποφάσισε να αδυνατήσει και τα κατάφερε! Έχασε 12 κιλά σε ενάμισι μήνα! Για έναν Τοξότη που ο Ήλιος του κάνει τετράγωνο με τον Δία, όψη που δείχνει ότι ο γουρλής πλανήτης εκτός από κουβαρντάς στη τύχη είναι και κουβαρντάς στα κιλά δεν είναι εύκολη υπόθεση... είναι άθλος!

Και πως τον πέτυχε; Με αυστηρή δίαιτα! Την έχει την προδιάθεση για παραπάνω βάρος όπως σου έγραψα παραπάνω όμως ο αυστηρός Κρόνος κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του και ως εκ τούτου, αν και ξεφεύγει στην ποσότητα που τρώει, ο Κρόνος τον αναγκάζει να βάλει πάλι όρια και να μπει σε δίαιτα! Το θέμα είναι ότι επειδή ο Κρόνος και ο Δίας στο ωροσκόπιο του «τσακώνονται» αυτή η πάλη «παχαίνω – αδυνατίζω» θα είναι συνεχή πρόκληση!

Πάμε, όμως στο θέμα μας! Πώς έχασε τα 12 κιλά σε ενάμισι μήνα, παρακαλώ: Ιδού τι αποκάλυψε «Το πρωί έτρωγα βρώμη με νερό και μέλι. Δεκατιανό μία μπάρα. Το μεσημέρι ασπράδι αβγού και κρέας ή ψάρι. Το βράδυ γιαουρτάκι και σαλατούλες».

Διαιτολόγος δεν είμαι αλλά 12 κιλά σε ενάμισι μήνα δεν νομίζω ότι είναι καλό για την υγεία, και μπορεί όσο είσαι νέος φίλε του astrology.gr να μην την υπολογίζεις, άλλα όταν μεγαλώνεις λες «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»!

Για αυτό κι εσύ αν θες να αδυνατήσεις ζήτησε προσωπικό πρόγραμμα διατροφής από διαιτολόγο και βάλε και την άσκηση στη ζωή σου. Όχι τίποτα ανησυχώ μην χάσεις τα κιλά και μετά ψάχνεις τα μαλλιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved