Ζώδια και αστέρια: Μαρία Μπακοδήμου - «Θα με στεναχωρούσε αν τα παιδιά μου έλεγαν ότι είναι gay»

«Είμαι αυστηρή μαμά» εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμου και αποκαλύπτει πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος από τους γιους της της έλεγε ότι είναι gay.

Ζώδια και αστέρια: Μαρία Μπακοδήμου - «Θα με στεναχωρούσε αν τα παιδιά μου έλεγαν ότι είναι gay»


Η Μαρία Μπακοδήμου με τη γενέθλια Σελήνη στον Υδροχόο δεν είναι μια συνηθισμένη μαμά. Είναι ανοιχτή σε καινούργιες ιδέες και αντιδραστική σε ό,τι θεωρεί συντηρητικό ή αρτηριοσκληρωτικό! Η σταθερή φύση του ζωδίου την κάνει απόλυτη σε κάποιες ιδέες ενώ το αέρινο στοιχείο του ανεξάρτητη, φιλελεύθερη και αλτρουίστρια!

Ως εκ τούτου, όσον αφορά τα παιδιά της δηλώνει: «Είμαι αυστηρή μητέρα, αλλά για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Να μάθουν να σέβονται τον εαυτό τους πρώτα απ' όλα και μετά τους άλλους, να μάθουν να είναι ανεξάρτητοι... Είναι λίγοι οι κανόνες αλλά εκεί είμαι πολύ Frau!»

Πώς θα αντιδρούσε όμως η παρουσιάστρια αν της έλεγε το παιδί της ότι είναι gay: «Το έχω σκεφτεί. Θα με στενοχωρούσε γιατί θα δυσκολευόταν. Τώρα πια γινόμαστε πιο νεοσυντηρητικοί. Θα είχε να παλέψει με κόσμο που ακόμα πιστεύει ότι μια τέτοια κατάσταση είναι αρρώστια! Θα ήθελα να είμαι πολύ στο πλευρό του. Και θα μου έφτανε να καταφέρει να κάνει την επιλογή του και να είναι ξεκάθαρος. Γιατί φαντάζομαι θα είναι βασανιστικό για έναν άνθρωπο να καταλήξει και να το δηλώσει κιόλας».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved