Ζώδια και αστέρια: Πόπη Τσαπανίδου: Ποιο μυστικό της απεκαλύφθη on air;

Ξεφούρνισε μυστικό της δημοσιογράφου πρόσωπο που συνομιλούσε μαζί της στον αέρα της εκπομπή της!

Ζώδια και αστέρια: Πόπη Τσαπανίδου: Ποιο μυστικό της απεκαλύφθη on air;


Η Πόπη Τσαπανίδου δεν θέλει οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή. Για τον λόγο αυτό στο παρελθόν είχε ζητήσει από τον δημιουργό tattoo Γιώργο Μαυρίδη να κατεβάσει από το Facebook μια φωτογραφία που απεικόνιζε εκείνη, την ώρα που «χτύπαγε» tattoo στο εσωτερικό του δεξιού της καρπού με τα ονόματα των παιδιών της!

Δυο χρόνια πέρασαν σχεδόν από τότε και χτες, στην εκπομπή της δημοσιογράφου «Live U» που είχαν απευθείας σύνδεση με το συνέδριο tattoo που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Μαυρίδης σε ερώτηση που του έγινε για το αν πρέπει να κλείσει κάποιος πρώτα ραντεβού για να του κάνει tattoo απάντησε «Μήπως θέλετε να σας απαντήσει η κυρία Πόπη, που έχει tattoo και ξέρει;»! Ουπς, μάλλον με τον Άρη (ενέργεια) να βρίσκεται σε τροχιά όψης τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (tattoo αλλά και σφάλμα) έκανε για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος!

Η Πόπη Τσαπανίδου τον «μάλωσε» σε ανάλαφρο ύφος και, γελώντας αμήχανα, του είπε «δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά στον αέρα;».

Μα και αυτός δεν καταλαβαίνει ότι η γυναίκα δεν θέλει να συζητάνε για τα προσωπικά της! Ρεπορτάζ για τα tattoo ναι, αλλά όχι... για το δικό της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved