Ζώδια και αστέρια: Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει ποιος του κάλυψε τα έξοδα για να πάει στη Μύκονο

«Και φέτος με δύο σορτς την έβγαλα» δηλώνει ο Πέτρος Κωστόπουλος και δίνει τη δική του απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι είναι μπατίρης... «εικονικά»!

Ζώδια και αστέρια: Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει ποιος του κάλυψε τα έξοδα για να πάει στη Μύκονο


Το φετινό καλοκαίρι ο πρώην επιχειρηματίας και εκδότης έκανε διακοπές στο διάσημο, κοσμοπολίτικο, νησί των ανέμων, την Μύκονο, που έχει τη φήμη ως ένα από τα πιο ακριβά νησιά της Μεσογείου. Ως εκ τούτου πολλοί φάνηκαν δύσπιστοι για τα οικονομικά προβλήματα που έχει δηλώσει ότι αντιμετωπίζει ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά την πτώχευση της ImakoEκδοτική Α.Ε.

Με τον γενέθλιο Άρη (αντίδραση) στον Σκορπιό (έντονη) και στον 7ο οίκο (προς τους άλλους) ο πρώην επιχειρηματίας και εκδότης ακόμα και αν για καιρό σιωπά, κάποια στιγμή είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει με πάθος, εκρηκτικά και απόλυτα και ενίοτε ανελέητα καυστικά ενάντια σε όσους κρίνει ότι τον πολεμούν ή του επιτίθενται.

Κάπως έτσι, μετά από σχεδόν τρεις μήνες, απαντά μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του σε όσους όλους υποστηρίζουν ότι δεν έχει πραγματικά οικονομικά προβλήματα εξ ου και οι διακοπές στη Μύκονο αλλά ούτε έχει στα αλήθεια χωρίσει με την Τζένη Μπαλατσινού και για αυτό και έχουν καθημερινή οικογενειακή επαφή λέγοντας: «Έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι και να πεθάνω θα λένε ότι είναι ψέμα, θα περιμένουν να εμφανιστώ στη Μύκονο. Θα με έχουν θάψει και θα βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας σαν τον Τζον Κένεντι και τον Έλβις Πρίσλεϊ. Έγραφαν πρόσφατα πού βρήκα τα λεφτά και πήγα στη Μύκονο. Στη Μύκονο πήγαινα και με δύο δραχμές και με τέσσερις δραχμές και μετά με ένα εκατομμύριο. Στη Μύκονο πάνε δισεκατομμυριούχοι και μπατίρια. Έχω φίλους που τους βοήθησα να στήσουν μαγαζιά και επιχειρήσεις και –δόξα τω Θεώ– ξέρουν να επιστρέφουν τη φιλοξενία. Δεν είναι όλοι αχάριστοι. Το 'λεγε και η Χρύσα του Φιλιππή, πήγαινα εκεί και δεν είχα δεύτερο παντελόνι να φορέσω. Και φέτος με δύο σορτς την έβγαλα. Με την Τζένη έχω ζήσει 20 χρόνια και έχουμε τρία παιδιά. Το μοντελάκι «βλέπω τα παιδιά μου το Σαββατοκύριακο», που έχουν καθιερώσει όσοι χωρίζουν και πλακώνονται, δεν παίζει σε μας. Τα παιδιά μου θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα και το ίδιο θέλει και η Τζένη. Έτσι θέλω να μεγαλώσει ο γιος μου. Θα τρώει, θα χέζει και θα κατουράει μαζί με τον πατέρα του – και έτσι πάλι θέλω να το γράψεις. Αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το χωνέψουν».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved