Ζώδια και αστέρια: Ευγενία Μανωλιδου: Πόσα της πρότειναν για τον «Εκατομμυριούχο»;

Η ταλαντούχα Ιχθύς Ευγενία Μανωλίδου ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που σκέφτηκε ο ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος». Πόσα της έδιναν;

Ζώδια και αστέρια: Ευγενία Μανωλιδου: Πόσα της πρότειναν για τον «Εκατομμυριούχο»;


Η Ευγενία Μανωλίδου, αν και αγαπά τη μουσική και ιδανικά θα ήθελε να αφιερωθεί σε αυτή ως μουσικός, δεν έχει ως τώρα μεγάλες απολαβές και σε καμία περίπτωση ανάλογες με εκείνες που έπαιρνε ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση.«Ως μουσικός δεν έβγαζα ποτέ πολλά λεφτά. Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση, παρά μόνο όταν ήμουν στην τηλεόραση. Εκεί πήρα κάποια καλά χρήματα κι έτσι μπόρεσα να τακτοποιήσω εκκρεμότητες που μέχρι τότε δεν μπορούσα να εξοφλήσω» έχει η ίδια εξομολογηθεί.

Και είναι αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση την αγαπάει! Ο Ουρανός που την εκπροσωπεί στον αστρολογικό της χάρτη κάνει θετική όψη με τον χαρισματικό της Ήλιο στους Ιχθύες δείχνοντας τηλεοπτικά επιτυχή βήματα που θα αποδώσουν και οικονομικά καθότι ο Ουρανός της είναι στον Σκορπιό (χρήματα από συμβόλαια, μπόνους, χορηγίες κτλ).

Κάπως έτσι, αν και δεν είναι πρώτη προτεραιότητά της πια η τηλεόραση αλλά η μουσική, δεν παύει να δέχεται προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς όμως κάποια να της φαίνεται δελεαστική! Σε αυτή την περίπτωση ανήκει και η πρόταση από τον ΣΚΑΙ που της πρότεινε να αναλάβει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έναντι αμοιβής για όλη τη σεζόν 25.000!

166 ευρώ για κάθε επεισόδιο με 10ώρο γυρισμάτων για κάθε ένα από τα 150 επεισόδια της τηλεοπτικής σεζόν για κάποιον εν καιρώ κρίσης μπορεί να είναι άκρως ικανοποιητικά, όχι όμως για την Ευγενία Μανωλίδου! Κι αυτό γιατί η μουσικός με το ωροσκόπιο που έχει η οικονομική ύφεση δεν τη ζημίωσε αλλά μεταξύ άλλων ήταν και ευκαιρία για να αναδείξει το τηλεοπτικό της ταλέντο που διαφορετικά ίσως είχε μείνει ανενεργό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved