Ζώδια και αστέρια: Ποιος ηθοποιός είπε: «Αν χρειαστεί θα γυρίσω στο μανάβικο»;

Ηθοποιός που έχει από το 2011 να κάνει τηλεόραση, αν και μέσα από τις επαναλήψεις της σειράς «Παρά Πέντε» το όνομά του δεν σβήνει από τη μνήμη του κοινού, δηλώνει ότι αν χρειαζόταν θα θυσίαζε την αγάπη του για την υποκριτική και θα γύριζε στο μανάβικο της οικογένειάς του για χάρη της αξιοπρεπούς επιβίωσης.

Ζώδια και αστέρια: Ποιος ηθοποιός είπε: «Αν χρειαστεί θα γυρίσω στο μανάβικο»;


Γιατί απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση ρωτήθηκε ο Αργύρης Αγγέλου και ο ηθοποιός απάντησε: «Έχω να κάνω τηλεόραση τρία χρόνια, γιατί δεν είχα προτάσεις» ενώ συμπλήρωσε: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, να ξαναγύριζα πίσω στη Χαλκίδα και το μανάβικο της οικογένειας του, αλλά αν κάποια στιγμή χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο για να ζήσω με αξιοπρέπεια, φυσικά και θα το κάνω».

091213125727 7033

Ως Δίδυμος, ζώδιο μεταβλητό και έξυπνο ανταποκρίνεται καλά στις αλλαγές ενώ σε μια κρίση, με τον Άρη στην ορθολογιστική Παρθένο, θα κάνει την πιο πρακτική και λογική επιλογή. Ωστόσο, με κυβερνήτη του 2ου οίκου του (οικονομικά) το Δία (άνεση) στον Καρκίνο (σπίτια, ακίνητα, οικογένεια) στον 8ο οίκο (χρήματα από ενοίκια, κληρονομιές, συντάξεις κτλ) το ωροσκόπιό του δείχνει ότι έχει καλό κρυφό φύλλο στα οικονομικά, είτε αυτό του κληροδοτήθηκε είτε το κέρδισε, χωρίς το ένα να αναιρεί το άλλο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved